Agenția lui Nam Tae Hyun răspunde îngrijorării ce s-a creat în urma transmisiilor live ale artistului!

Nam Tae Hyun’s Agency Responds To Concerns About His Recent Live Broadcasts

Agenția artistului a lăsat o declarație oficială!

Fanii și-au exprimat îngrijorarea pentru starea emoțională a lui Nam Tae Hyun, în timp ce a plâns și și-a exprimat suferința în timpul transmisiilor live pe Instagram în ultimele zile.

El le-a spus fanilor, în timp ce a îngenuncheat să-și ceară scuze: „Îmi pare rău, simt că nu am reușit să vă salut des în aceste zile” și a spus că trupa sa, South Club, lucrează din greu la muzica nouă. El a continuat declarând că întâmpină greutăți în a scrie muzică bună.

De asemenea, Nam Tae Hyun a pledat: „Vă rog să nu mă urâți prea mult. Sunt atât de speriat în fiecare zi”. Cântărețul a vărsat lacrimi în timp ce a s-a destăinuit cu privire la luptele sale, spunând, de asemenea, că agenția nu oferă prea mult sprijin trupei South Club.

Într-o transmisie următoare, el a liniștit puțin fanii spunând că a avut o discuție despre această problemă cu personalul agenției.

Ca răspuns dat fanilor îngrijorați de Nam Tae Hyun, agenția P&B Entertainment a lăsat un anunț în data de 12 februarie: „Nam Tae Hyun și-a dedicat timpul pregătirii pentru spectacole și muzică nouă în ultima perioadă, în dorința lansării unui nou album. Acesta a avut probleme cu procesul de creație ca artist și a arătat lumii reacția sa cu un puternic impact emoțional în transmisiile sale live, pentru a interacționa cu fanii în mod direct.”

Agenția a continuat: „În calitate de agenție, lucrăm din greu pentru protecția artistului nostru. Vom suporta luptele cu el și vom lucra pentru a-i oferi sprijinul nostru complet.”

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s