Donghyuk din iKON vorbește despre melodia produsă de el, ‘Flower’, de pe noul album și despre trupă!

În data de 12 februarie, membrii iKON au participat în calitate de invitați speciali la emisiunea radio ‘Kim Shinyoung’s Hope Song at Noon’.

În timpul discuției, membrul Donghyuk a împărtășit mai multe despre producerea integrală a unei melodii pentru prima dată. După cum s-a raportat anterior, el a produs melodia „Flower”, cea de-a cincea piesă de pe albumul „iDECIDE”.

Donghyuk a început: „A fost prima melodie pe care am creat-o pentru grup, așa că am fost mulțumit de ea, dar am vrut să aflu reacțiile membrilor și nu eram foarte încrezător, așa că m-am bazat pe opiniile lor destul de mult. Am reușit să o fac doar pentru că piesa a primit o reacție pozitivă din partea celorlalți membri”. El a adăugat că nu s-a gândit niciodată la sine ca la un geniu.

El a continuat: „Am vrut să le prezint melodia membrilor, deoarece ei sunt foarte obiectivi în ceea ce privește evaluările muzicii. Toți dintre noi își lasă deoparte preferințele personale și ascultă în detaliu melodiile noi. Jinhwan nu spune de obicei când ceva este bun, dar a spus că i-a făcut plăcere să asculte melodia de unul singur și asta m-a făcut să simt că a fost un succes”.

Jinhwan a confirmat: „Da, eu critic mai mult decât laud”.

Dacă nu ați asculat încă melodia ”Flower” o aveți aici, iar mai jos, întreagă emisie radio și melodia de titlu al mini-albumului, ”Dive”.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s