Membrii A.C.E vorbesc despre intepretarea de la petrecerea de după Premiile Oscar

A.C.E Talks About Performing At The “Parasite” Oscars After-Party

Membrii A.C.E au dezvăluit ce cred despre interpretarea lor de la petrecera de după a Premiile Oscar.

Pe 9 februarie, directorul Bong Joon Ho a luat acasă 4 Premii Oscar cu filmul ”Parasite” în cadrul celei de-a 92-a ediție a Academy Awards, printre acestea numărându-se ”Cel mai bun film”, ”Cel mai bun scenariu original”, ”Cel mai bun film internațional” și ”Cel mai bun regizor”.

După ceremonia de premiere, directorul și actorii au fost prezenți la o petrecere la Soho House, organizată de Neon. Acolo, trupa A.C.E a fost prezentă pentru a interpreta mai multe coveruri ale pieselor k-pop, incluzând ”DNA” și ”Fake Love” de la BTS, ”We Are the Future” și ”Hope” de la H.O.T și, de asemenea, una dintre piesele lor, numită ”Unde Ccover”.

Într-un interviu cu Ilgan Sports, care a avut loc pe 11 februarie, membrii trupei au spus: ”A fost o onoare să putem participa la un eveniment important din punct de vedere cultural și să îi putem felicita pentru premiile câștigate.” Grupul a continuat apoi: ”Am primit această ofertă de la organizatorul evenimentului, pe care îl cunoșteam de la KCON și turneul nostru din Statele Unite. Am pregătit coveruri ale pieselor k-pop la cererea organizatorului, iar reacțiile au fost pozitive. Am putut simți statutul global al muzicii k-pop încă o dată în timp ce interpretam melodiile.

Trupa și-a lansat cel de-al treilea mini album, “Under Cover: The Mad Squad”, în luna octombrie a anului trecut. Evenimente precum aniversarea fan clubului, concertul din Macau și întâlnirea cu fanii din Japonia au fost anulate din cauza răspândirii coronavirusului.

Sursă: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s