Ong Seong Wu își dezvăluie viața privată în emisiunea „The Manager”

Ong Seong Wu To Give Behind-The-Scenes Look At His Life On “The Manager”

Ong Seong Wu adaugă încă o emisiune de divertisment pe lista de apariții!

Pe 11 februarie, o sursă a emisiunii „The Manager” de pe MBC a dezvăluit că: „Ong Seong Wu și-a confirmat apariția în cadrul ‘The Manager’. Filmările nu au început încă, dar se discută despre ele și despre dățile de transmisie.”

Ong Seong Wu a apărut prima dată în emisiunea marca Mnet, „Produce 101 Sezonul 2”, urmând să-și facă debutul ca membru al trupei Wanna One. După ce aceștia și-au încetat activitatea ca grup, artistul și-a început cariera de actor cu apariția din drama „Moments of 18” de pe JTBC.

Ong Seong Wu a primit laude cu privire la calitățile sale actoricești ca personaj principal în „Moments of 18”. Chiar mai mult, acesta va continua traseul actoricesc urmând să apară în filmul de tip musical „Life Is Beautiful”. Filmările pentru această producție au început în luna octombrie a anului 2019 și au ajuns la sfârșit, urmând să fie anunțată data premierei.

Mai mult decât atât, Ong Seong Wu a lansat recent melodia We Belong și apare în noul sezon al emisiunii marca JTBC, „Traveler”, alături de actorii Kang Ha Neul și Ahn Jae Hong. Telespectatorii au deja așteptări mari de la farmecele pe care le va scoate la iveală artistul în cadrul emisiunii „The Manager”.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s