Reacția lui Jang Moon Bok din LIMITLESS după acuzațiile fostei iubite + declarația agenției

După ce fosta iubită a  lui Jang Moon Bok din LIMITLESS a dezvăluit detalii șocante despre relația lor, idolul și agenția au reacționat, fiecare în felul său.

În urma postării devenită virală a iubitei idolului, pe care o puteți citi aici, agenția lui Jang Moon Bok , ONO Entertainment, a publicat o declarație în care precizează că „Deși este adevărat că Jang Moon Bok a avut o relație cu femeia care a scris postarea în care afirmă că este fosta lui iubită, de aproximativ trei sau patru luni, ei nu mai sunt împreună.”

Agenția a continuat: „Întrucât aceasta implică viața personală a artistului, nu vom publica o declarație oficială cu privire la această situație. Îi rugăm și pe fani să nu intre în viața personală a artistului. Credem că, deși îl reprezentăm pe artist ca agenția sa, din respect pentru artist, nu este o zonă  în care să ne implicăm. Pentru a merge mai departe, nu vom face alte declarații speciale în această privință.”

Însuși Jang Moon Bok a abordat problema pe rețelele de socializare. El a scris următoarea postare:

Ne-am certat foarte mult într-un timp atât de scurt. Îndoielile și restricțiile tale continue mi-au luat chiar și amintirile bune.

Durerea va rămâne și  ea cu mine o vreme.

Nu ar fi trebuit să fi depășești măsura așa, doar pentru că mă placi. Se pare că relația dintre mine și tine se termină aici. Chiar dacă mi-a plăcut, nu înseamnă că voi ierta tot ce ai făcut. Vreau să spun multe, dar nu o voi spune.

Ce părere aveți?

Sursa

Un gând despre „Reacția lui Jang Moon Bok din LIMITLESS după acuzațiile fostei iubite + declarația agenției

  1. Maria Mateias

    parerea mea este ca el are dreptate. mai are si bun simt ca nu povesteste tot ce a fost. si sigur au fost chestii. koreencele sunt rele si ale naibii! nu ma mira ca astia se insoara la 100 de ani!

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s