Agenția trupei LOONA pierde procesul împotriva companiei de investiții + activitățile fetelor vor fi influențate

Potrivit știrilor din 13 februarie, Judecătoria centrală din Seul a dispus ca agenția trupei LOONA, Block Berry Creative, cât și agenția care o gestionează, Polaris Entertainment, să îi returneze banii unui investitor străin cunoscut sub numele de „Donuts”, pentru încălcarea contractului de investiții.

Anterior, compania „Donuts” a dat în judecată Block Berry Creative susținând că aceasta a investit un total de 3,5 miliarde de woni (aproximativ 3 milioane de dolari) în producerea grupului LOONA. Cu toate astea, Block Berry Creative ar fi încălcat contractul de investiții și anume faptul că grupul LOONA nu ar fi participat în afacerile legate de compania „Donuts”. Pe lângă asta, compania mai susține că Block Berry Creative nu a oferit documentele care arată pe ce au fost cheltuiți banii investiți. Cu privire la acest subiect, judecătoria centrală din Seul a hotărât în favoarea companiei „Donuts” și a cerut lui Block Berry Creative să le întoarcă banii investiți.

Mai mult de atât, presa susține că „Donuts” plănuiește să acționeze prin judecată pentru a obține drepturile asupra activităților de viitoare ale trupei LOONA, cu scopul de a împiedica transferarea acesteia de către Block Berry Company la o altă agenție. Anterior, Block Berry Creative și Polaris Entertainment au primit ordonanța de a întoarce depozitul de investiții în valoare de 300,000 de dolari, prin intermediul unui proces separat.

Se așteaptă ca rezultatul respectivului proces să influențeze activitățile de promovare ale trupei LOONA de la moment.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s