Mnet în discuții pentru sezonul cu numărul doi al show-ului „Queendom” + o posibilă versiune cu participanți de gen masculin

Mnet Responds To Reports That Pre-Production For “Queendom” Season 2 Has Begun

Mnet a făcut o declarație oficială ca răspuns la știrile referitoare la un al doilea sezon al show-ului „Queendom”, dar și despre o versiune cu participanți de gen masculin.

În data de 13 februarie, site-ul de știri Sports Seoul a raportat că, potrivit unor persoane din industrie, Mnet și-a finalizat decizia de a produce o versiune cu participanți de gen masculin a show-ului „Queendom”, intitulat „Kingdom”. Știrea susținea că, în prezent, Mnet este în proces de formare a unei echipe de producători pentru viitorul sezon al programului.

Mnet a răspuns noilor știri: “Suntem încă în etapele de discuție despre producție și nu au fost luate decizii formale cu privire la program. Încă negociem dacă sezonul doi va consta din grupuri de fete sau grupuri de băieți.

„Queendom”, care și-a difuzat primul sezon în toamna anului trecut, are în prim-plan șase artiști, ce vor lansa single-uri în aceeași zi, la aceeași oră, iar melodiile lor vor concura în topurile muzicale din Coreea de Sud, astfel, aflându-se care dintre ei are cel mai mare succes. Producătorul programului a menționat anterior că, dacă acesta va avea succes, exista posibilitatea să revină cu un sezon nou intitulat ‘Kingdom’, dar de această dată cu grupuri de băieți.

Sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s