MONSTA X va evolua la Talk Show-ul “Today With Hoda & Jenna” + a primit o ofertă de colaborare de la actorul Jack Black!

MONSTA X urcă tot mai sus în notorietate! Activitățile recente din SUA și lansarea de primului album integral în limba engleză, primul de acest gen pentru o trupă K-pop, le aduce idolilor noi apariții tv și colaborări neașteptate!

Pe 12 februarie, grupul a anunțat prin contul de Twitter oficial că va cânta la emisiunea „Today with Hoda & Jenna”, un talk-show de zi care este găzduit de Hoda Kotb și Jenna Bush Hager. Emisiunea se va transmite pe canalul NBC! MONSTA X va apărea la show în  20 februarie.

MONSTA X se află în Statele Unite, unde a plecat pe 10 februarie, pentru a începe să promoveze primul lor album complet în limba engleză „All About Luv”, care va apărea pe 14 februarie. Starship Entertainment, agenția grupului, a dezvăluit că idolii vor da startul promoțiilor din SUA cu o apariție în „The Kelly Clarkson Show”, tot pe NBC, fiind primul grup K-pop care va apărea la emisiune.

MONSTA X a apărut în diferite emisiuni TV din SUA, inclusiv “The Ellen DeGeneres Show”, “Jimmy Kimmel Live!“, “Live with Kelly and Ryan”, “Good Morning America” și “Good Day New York.”

Tot pe 12 februarie, Starship Entertainment a lansat pe canalele lor oficiale un videoclip intitulat „MONSTA X The Holiday Show in the US”. Videoclipul îi arată membrii MONSTA X care se odihnesc în sala de așteptare înainte de a apărea în emisiunea „LIVE! with Kelly  &  Ryan.”

În timp ce membrii se pregăteau să apară la tv, actorul de top american Jack Black a vizitat camera lor de așteptare. Jack Black le-a ridicat starea de spirit întrebându-i pe membrii: „Veți face spectacol astăzi? Sunteți gata? V-ați întins?”

Jooheon a vorbit cu Jack într-un mod prietenos, spunându-i: „Te-am văzut la „Infinite Challenge.”” La cuvintele sale, Jack a răspuns: „Oh, m-ai văzut la „Infinite Challenge.”M-am distrat bine atunci.” Dialogul a continuat apoi și cu ceilalți idoli.

Surprinzător, Jack Black a oferit o colaborare membrilor MONSTA X ! El a spus: „Într-una din aceste zile, trebuie să facem o colaborare.” Acesta a cerut apoi să facă o fotografie de grup împreună.

Ce părere aveți despre această posibilă colaborare?

Sursa 1   Sursa 2

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s