Samsung oferă indicii despre un parteneriat cu BTS

(Twitter)

Un oficial Samsung a negat că BTS sau membrul V sunt noua față a campaniilor produselor Galaxy, dar a recunoscut că cele două părți colaborează în diverse proiecte.

„Avem un parteneriat cu BTS și căutăm colaborări în moduri diverse”, a declarat oficialul Samsung pentru ziarul The Korea Herald, în condițiile anonimatului. El a refuzat să ofere în continuare alte detalii.

De fapt, BTS a promovat smartphone-ul G7 de la LG Electronics încă din 2018 în calitate de ambasador oficial al campaniei. Spre deosebire de rivalul său LG, Samsung prezintă rar un model cu ajutorul unei celebrități pentru campaniile sale Galaxy S.

Apariția unei poze a lui V la evenimentul Galaxy i-a pus imediat fanii de pe Twitter în mișcare, aceștia făcând multe valuri.

„O altă companie tehnologică a folosit membrii BTS într-o prezentare de produse tehnologice. Anul trecut a fost Google, anul acesta a fost la evenimentul Samsung ”, a scris un utilizator Twitter. Un alt internaut a scris: „Am fost un utilizator iPhone timp de un deceniu, dar voi trece la Galaxy dacă V este modelul. Samsung promovează cu siguranță ‘Black Swan.’”. Hashtag-ul #SamsungxTaehyung a fost în tendință și pe Twitter, stimulat de emoția fanilor cu privire la viitoarea colaborare dintre gigantul tehnologic și giganții din K-pop.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s