Sehun din EXO face o donație generoasă școlii primare la care a învățat

EXO’s Sehun Makes Generous Donation To His Elementary School

Cel mai tânăr membru al trupei EXO, Sehun, a făcut o nouă donație generoasă!

Pe 13 februarie, a fost anunțat faptul că Sehun a donat recent 20 de milioane de woni (aproximativ 16.900 de dolari) sub formă de burse către școala primară Mangu din Seul. De asemenea, un afiș a fost postat pentru a celebra această donație. Se spune că donațiile au fost folosite drept burse ce au fost oferite unora dintre cei mai buni elevi ai școlii la ceremonia de absolvire de pe 10 februarie.

Sehun este faimos pentru gesturile sale prin care ajută copiii, știindu-se că acesta a donat în trecut centrului de îngrijire pentru copii și nou-născuți Eden I Vile, a făcut voluntariat la institutul de asistență socială pentru copii Sun Duk Home de Ziua Copilului și multe altele. A fost împărtășit faptul că această donație pentru burse a avut loc în jurul acestei perioade ca intenție a artistului de a-i sprijinii pe tinerii elevi.

Agenția lui a spus: „Se pare că acesta a făcut o donație personală.”

Sursa: soompi

3 gânduri despre „Sehun din EXO face o donație generoasă școlii primare la care a învățat

 1. Estera E

  Frumos gest a facut Sehun! Am observat ca in coreea si artisti k-pop si actori doneaza destul de mult .De unele donati stim iar de altele nu .E de apreciat pentru ca dau sansa altor oameni la o viata mai buna .Ar fi frumos daca vedetele noastre ar face la fel.Dar rar asa ceva la noi.Sehun si alti ca el au plecat de jos si chiar daca au ajuns faimosi nu au uitat de cei care poate nu au nimic.Asta inseamna sa fi om cu inima mare si cu un caracter deosebit:)

  Apreciază

  Răspunde
  1. hyunamyou

   Nu doar in Coreea, multe celebritati fac asta in general, cat despre noi… ar fi frumos sa se intample mai des, dar trebuie sa recunoastem ca este si o diferenta mare de bani.
   Spui ca asta arata ce inima mare au, dar unii o fac si doar ca sa dea bine, isi permit, nu spun de cazul asta, ci in general.

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s