BTS va cânta o melodie nouă, va face turul orașului New York și altele pentru “The Tonight Show”!

Este oficial! Trupa BTS va cânta o melodie nouă la „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon!” și va participa la un show special uimitor!
Jimmy Fallon a aruncat bomba fanilor ARMY în 13 februarie. Pe 24 februarie, BTS va apărea în emisiunea sa pentru un show special. Potrivit Rolling Stone, BTS va avea un interviu cu Jimmy Fallon urmat de o interpretare a unei piese noi, niciodată auzită până acum,  de pe albumul lor MAP OF THE SOUL: 7.

BTS și Jimmy Fallon vor face, de asemenea, un tur al reperelor emblematice din New York, în timpul emisiunii. Aceasta include o vizită la Katz’s Delicatessen, un restaurant popular din New York: „Am vrut să facem ceva special pentru BTS și, în același timp, să sărbătorim orașul New York. BTS l-a cucerit cu adevărat în parc. Nu o să credeți cât de mare și de distractivă este performanța lor – au cucerit Grand Central Terminal.”

Potrivit lui Gavin Purchell, de la The Tonight Show, echipa de producție urmează să facă din episodul BTS unul foarte special: „În ceea ce privește latura producției, acest episod a fost destul de greu de realizat. Nu vă pot spune câți oameni au participat la realizarea acestui lucru – întregul personal s-a adunat pentru a face acest spectacol cu adevărat interesant. Și din partea BTS, a fost uimitor să vezi cum s-au raliat și cât de mult au muncit. Este ceea ce fanii lor știu, dar nu numai că sunt incredibil de talentați, dar sunt atât de harnici și de modești.”

Sunteți pregătiți?

 

Sursa

Un gând despre “BTS va cânta o melodie nouă, va face turul orașului New York și altele pentru “The Tonight Show”!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s