Girls’ Generation se pregătește de o revenire?

Image result for snsd

Internauții se întreabă dacă fetele din Girls’ Generation ne-au pregătit cumva o surpriză, pe care o vor dezvălui foarte curând.

Potrivit fanilor, mai multe membre SNSD au lăsat mesaje misterioase pe conturile lor de pe rețelele de socializare, toate fiind adresate direct fandomului trupei, Sone.

Într-una dintre postări e scris: „Lucrul pe care l-ați tot așteptat atâta timp se apropie. Știți despre ce e vorba, nu~??”, în timp ce Taeyeon și-a luat rămas bun de la 10 cm din părul ei și a fost văzută și în studioul de înregistrări! O altă postare conține mesajul misterios: „Viața e un lucru neașteptat”.

De asemenea, membrele Hyoyeon, Yuri, YoonA și Seohyun au scris de nenumărate ori că le este dor de fanii Sona, la fel și colegele lor de trupă.

Mai mult de atât, Seohyun, care a oferit anterior un indiciu prin mesajul: „Lucrul pe care l-ați așteptat cel mai mult”, le-a răspuns întrebărilor fanilor confuzi cu „Acel „lucru” nu este Ji Anna”.

Ji Anna este numele personajului lui Seohyun din recenta ei dramă, „Hello, Dracula” și se pare că vedeta are alte proiecte ascunse pe care ni le va dezvălui curând.

Internauții au lăsat comentarii precum: „Wow, nu sunt fanul lor, dar sunt destul de entuziasmat”, „Va fi minunat chiar și dacă vor merge împreună la o emisiune de divertisment TT”, „Ar fi super dacă ar pregăti ceva măreț, dar dacă nu e așa, toată lumea s-a entuziasmat degeaba…”, „Tot sperăm la o revenire din partea lor, dar… m-aș bucura de orice, fie că e vorba de drame sau albume, dar aș înnebuni dacă ar fi vorba de o revenire”, „Daebak, sper că e o revenire din partea trupei TT”, „Poate un concert? Vă rog, vă rog, vă rog TT” și multe altele.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s