[CCC] Cel mai faimos „cuplu” din k-pop

Image result for yunjae

Coreeni își amintesc un pic de vremurile bune și aduc în discuție cel mai faimos „cuplu” de idoli k-pop din toate timpurile.

Este vorba de Yunjae (adică Yunho și Jaejoong, ambii membri TVXQ la acea vreme). Autorul postării a scris: „În opinia mea, cuplul legendar creat de fani din industria k-pop e Yunjae. Erau peste 800,000 de persoane care aveau gif-ul ăsta”.

„Vă voi scuti de alte explicații în plus, dar văzând doar felul în care se privesc, veți înțelege de ce sunt atât de legendari,” a continuat autorul.

„Asta e o poză recentă editată cu ei și arată cât de uimitori erau pe atunci. Nu vorbesc despre ship-urile de idoli din ziua de azi, unde doar câteva persoane din fandom îi cuplează, ci vorbesc de faptul că 99% din fandomul TVXQ, Cassiopeia, credea în Yunjae.”

„Existau multe fansite-uri care făceau poze cu cei doi și chiar și în 2011, oamenii care susțineau Yunjae stăteau împreună la concertele lor”.

[+236][-24]

Comentarii via Pann:

1. [+122, -3] Am fost și eu un shipper Yunjae, iar pozele alese de autorul postării sunt chiar inocente…

2. [+94, -6] Lăsând deoparte compania SM, prestațiile gay erau foarte încurajate pe atunci. Când au debutat, au filmat și o dramă de divertisment în care Yunho juca rolul stalkerului lui Jaejoong. Industria idolilor din anii 2000 era extrem de diferită și chiar și companiile promovau atât insistent aceste cupluri imaginare, încât fanfic-urile erau un factor de bază în activitățile de promovare ale trupei TVXQ.

3. [+93, -3] Cum de nu ai inclus asta?

4. [+77, -4] Like dacă ați auzit de „Mawang”, „Gashiyeon” și „21st Century Little Maid” ㅋ

5. [+66, -0]  Combinația de vizuali era atât de bună ㅋㅋ tipul dur, musculos și înalt + băiatul frumos cu înfățișare palidă și trăsături de vulpe ㅋㅋㅋ Și felul în care Yunho se purta ca un prostuț pe lângă Jaejoong chiar hrăneau acele fantezii ale fanilor. Și mai erau și extrem de populari datorită înfățișării lor. ㅋㅋ Acest cuplu imaginar era cel mai faimos, dar și fanfic-urile lor erau atât de bine scrise, încât le puteai schimba numele și să faci cu ușurință un film bun după ele.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s