Park Seo Joon și Kim Da Mi se distrează în timpul repetițiilor pentru o scenă romantică din „Itaewon Class”

Watch: Park Seo Joon And Kim Da Mi Are Full Of Laughter While Rehearsing Sweet Scene For “Itaewon Class”

Serialul marca JTBC, „Itaewon Class”, a postat un videoclip din spatele camerelor de filmat cu scena sărutului dintre Park Seo Roy, interpretat de Park Seo Joon, și Jo Yi Seo, jucată de Kim Da Mi!

Videoclipul începe cu echipa Dan Bam în timp ce repetă exercițiile pentru încălzirea din serial. În timpul sesiunii de exerciții, Park Seo Joon nu se poate abține să nu râdă în timp ce conduce echipa și să nu îl tachineze pe Ryu Kyung Soo pentru mișcările sale exagerate din șold.

Într-o altă scenă din spatele camerelor de filmat, Park Seo Joon și Kim Da Mi își repetă împreună replicile în timp ce discută detaliile scenei în care trebuiau să bea. De asemenea, Park Seo Joon decide cât de mult ar trebui personajul lui să consume. Totuși, acesta spune: „O să par prea slăbit dacă mă îmbăt după ce am băut doar atât” așa că se răzgândește cu privire la cât de mult va bea Park Sae Roy împreună cu echipa de producție.

După ce au terminat cu prima parte, cei doi actori trec la scena sărutului, exersându-și unghiurile și mișcările. Când Kim Da Mi realizează că se va afla într-o poziție inconfortabilă, Park Seo Joon comentează: „Arăți puțin ca un cavaler” și îi arată cum arată scena originală din webtoon. Cei doi se sfătuiesc cu regizorul în timpul filmărilor, întrebând cât de departe ar trebui să meargă la fiecare dublă.

Când regizorul întreabă: „Vreți să încercați să vă sărutați? Doar o dată”, și Park Seo Joon și Kim Da Mi râd la modul neașteptat în care acesta și-a exprimat cerința. Cu toate acestea, cei doi au intrat repede în rolurile lor, devenind complet serioși pentru a realiza o scenă cu un sărut perfect.

Mai jos aveți videoclipul cu pricina!

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s