Chen din EXO își cere scuze fanilor

EXO’s Chen Apologizes To Fans Over Engagement Announcement

Pe 19 februarie, Chen din EXO a scris o scrisoare fanilor după anunțul căsătoriei și a sarcinii logodnicei sale făcut luna trecută.

„Bună. Sunt Chen.

Pentru că am fost îngrijorat mult timp în legătură cu modul în care ar trebui să-mi exprim sentimentele, mi-a luat ceva vreme până să vă scriu EXO-L.

Sunt îngrijorat că poate v-aș răni cu vorbele mele care lasă de dorit, dar în primul rând vreau să-mi cer iertare tuturor care m-au așteptat până acum. Totodată, vreau să-mi cer iertare fanilor EXO-L, care au fost luați prin surprindere de aceste vești subite.

Când am scris acea scrisoare, a fost și pentru mine prima dată când am experimentat așa ceva, și deci am avut multe griji în legătură cu ce să le spun fanilor EXO-L, care au fost alături de mine. Totuși, am scris o scrisoare, pentru că am crezut că este necesar ca eu să fiu primul care vă spune… Cu toate acestea, exprimarea mea care lasă de dorit a provocat dezamăgire și durere, iar când am văzut că ați trecut prin asta, inima m-a durut de asemenea.

Nu știu dacă am reușit să transmit bine ceea ce simt, dar sunt sincer recunoscător pentru iubirea pe care mi-ați dăruit-o și sunt mai conștient decât oricine altcineva că sunt cine sunt acum datorită dragostei voastre.

Scuze din nou pentru că mi-am cerut iertare atât de târziu. De asemenea, vă voi arăta că voi continua să dau tot ce am mai bun. Vă mulțumesc.”

Sursa: soompi

3 gânduri despre „Chen din EXO își cere scuze fanilor

  1. Nu stiu alti dar Chen va rămâne mereu pentru mine unul dintre artisti preferati. Da poate fani sau suparat ca a fost totul dintr-o data dar e greu in industria k-pop sa fi intr-o relatie , daca se stie reporteri sunt pe urmele lor si asa nu prea pot sa se bucure de relatie. Chiar ma bucur pentru el ca se casatoreste si o sa devina tatic, cred ca fiecare om merita sa se bucure de o familie…Fani adevarati il vor sustine mereu pe el si pe ceilanti membri EXO.Astept sa ii vad si pe ceilanti fericiti la casele lor:)

    Apreciază

  2. Nu are de ce sa isi ceara scuze, dar si-a facut datoria față de toata lumea. Din pacate hateri au fost si mai exista, sper doar ca Chen sa nu ii bage în seamă. Adevărații fani îl vor susține intotdeauna ❤❤❤ we love you Chen

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s