Ong Seong Wu și Shin Ye Eun ar putea juca împreună într-o dramă nouă

Update: Ong Seong Wu And Shin Ye Eun In Talks To Lead New Romantic Comedy Drama

Se zvonește că Shin Ye Eun și Ong Seong Wu vor juca împreună într-o dramă nouă!

Anterior, a fost dezvăluit că Ong Seong Wu a primit oferta de a juca în „Chances of Going from Friends to Lovers” (titlu literal), iar un reprezentant din industrie a adăugat că rolul principal feminin i-a revenit actriței Shin Ye Eun.

Compania acesteia, NPIO Entertainment, a răspuns la aceste zvonuri, declarând: „Este adevărat că a primit o ofertă de a juca în această dramă. Cu toate astea, încă o analizează.”

Dacă va accepta rolul, Shin Ye Eun va juca personajul pe nume Kyung Woo Yeon, o caligrafă cu o personalitate fermă. Aceasta e îndrăgostită de 10 ani de același băiat, încă de când avea 18 ani.

„Chances of Going from Friends to Lovers” e o dramă romantică ce va spune povestea unui bărbat și a unei femei și a sentimentelor neîmpărtășite pe care aceștia le poartă. Aceasta va fi regizată de Choi Sung Bun, cunoscut pentru producții precum „My ID Is Gangnam Beauty” și „Itaewon Class” de pe JTBC.

De asemenea, potrivit OSEN, filmările pentru aceasta vor începe în prima parte a anului, iar drama va fi difuzată în a doua.

Ong Seong Wu și-a arătat abilitățile actoricești în „Moments of 18”, dramă difuzată pe JTBC anul trecut, în timp ce pe Shin Ye Eun am văzut-o în „He is Psychometric” și la moment, în „Meow, the Secret Boy”.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s