BoA dezvăluie că a fost o elevă de top înainte să debuteze

BoA a dezvăluit că a fost o elevă de top înainte de debutul ei oficial.

În episodul din 19 februarie a emisiunii „Because Lee Dong Wook Wants To Talk”, gazda emisiunii Lee Dong Wook a întrebat-o pe BoA ce fel de elevă ar fi ea dacă nu ar fi debutat la vârsta fragedă de 13 ani. Actorul şi-a dat cu părerea: „Consider că ai fi în stare să devii o cântăreaţă la fel de bună chiar dacă ai fi debutat mai târziu. Dar dacă ai fi debutat mai târziu şi ai fi experimentat zilele de şcoală, ce fel de elevă ai fi fost? Aş crede că ai fi bună şi la studii.”

BoA a răspuns: „Am început zilele de gimnaziu fiind prima în clasă. Trebuia să dau un test pentru a intra. Fratele meu cel mai mare a intrat, dar al doilea frate mai mare a dat greş. De aceea, fratele cel mai mare mi-a recomandat să nu dau testul ca să nu dau greş şi eu şi să îl dezamăgesc. Dar anume din acest motiv am dat testul şi i-am spus: „Am trecut și am obținut o bursă completă”, şi el nu a putut să creadă.”

La auzul acestor cuvinte, Lee Dong Wook a comentat: „Pentru că nu ai mers mult la şcoală, probabil că nu te-ai împrietenit cu mulţi colegi, ci cu mai multe persoane din industria de divertisment.” BoA a răspuns: „Nu am prieteni celebrităti.”

Aţi ştiut că BoA a fost şi o studentă de top la şcoală?

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s