SM Entertainment oferă o declarație oficială cu privire la nunta lui Chen și la activitățile viitoare ale trupei EXO!

SM Releases Official Statement Regarding Chen And EXO’s Future Activities

SM a dezvăluit un anunț oficial despre situația și viitorul trupei EXO!

În data de 20 februarie, agenția a declarat:

”Buna. Aici este SM Entertainment.

Aceasta este o declarație cu privire la situația membrilor EXO și a agenției cu privire la planul de viitor al activităților trupei.

Ca agenție de management a grupului EXO, am acordat prioritate opiniilor membrilor cu privire la problemele importante, inclusiv viitorul echipei și activitățile lor.

Înainte de a anunța oficial căsătoria membrului Chen, au avut loc schimburi de discuții cu membrii EXO. Întrucât membrii trupei au experimentat și simțit durerea părăsirii membrilor, și-au exprimat intenția că vor să continue împreună, așa cum au făcut-o până acum. De asemenea, agenția a respectat această opinie și nu va modifica structura actuală a trupei EXO.

În plus, există membri a căror înrolare militară se apropie, așa că a fost planificat încă de anul trecut, ca activitățile trupei EXO din acest an să fie axate pe proiecte solo și subgrupuri. Activitățile membrilor vor fi dezvăluite una câte una, pe rând.

Aceștia vor continua să promoveze în diferite moduri, ca artiști solo și în subgrupuri pentru a răsplăti dragostea fanilor.

De asemenea, vom oferi sprijinul nostru complet în toate modurile posibile pentru creșterea trupei EXO (în industrie), dar și a membrilor.

Mulțumesc.”

În data de 13 ianuarie a fost anunțată nunta lui Chen, iar recent acesta a oferit o scrisoare prin care își cere iertare fanilor. 

Sursa

2 gânduri despre „SM Entertainment oferă o declarație oficială cu privire la nunta lui Chen și la activitățile viitoare ale trupei EXO!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s