Han Seung Woo vorbește despre adevăratul sine, acceptarea noilor provocări și multe altele

VICTON’s Han Seung Woo Talks About Staying True To Himself, Taking On New Challenges, And More

Membrul VICTON, Han Seung Woo, și-a împărtășit maniera de a gândi cu privire la propria persoană, luând în considerare apropierea promovărilor pentru noul album!

Pe 21 februarie, „Nylon” a dezvăluit fotografii și o partea a interviului cu Han Seung Woo, care sunt incluse în numărul lunii martie al revistei.

În ciuda faptului că aceasta a fost prima dată când Han Seung Woo a realizat o ședință foto pe cont propriu, Nylon a mărturisit că nu a dat niciun semn de emoție, dezăluind lucrurile pe care le dorea făcute publice. Pe durata interviului, acesta a împărtășit ce a făcut în ultima vreme și a vorbit despre planurile de viitor pe care le are.

Intervievatorul i-a spus lui Han Seung Woo: „Uitându-ne la ce ai reușit să realizezi până acum ca artist, se pare că îți place să accepți o mulțime de provocări.”

Artistul a răspuns: „Sunt multe lucruri pe care nu le-am putut face până acum, iar la momentul actual vreau să caut cât mai multe lucruri noi și să le încerc. Nu vreau să mă odihnesc. Cred că acum este momentul să fiu activ.”

Acestuia i-a fost menționat faptul că, în ipostaza de lider al grupului, pare că se pricepe la a-și susține și încuraja colegii de trupă.

Han Seung Woo a spus: „Au fost momente când am sfârșit fiind incapabil de a avea grijă de mine, deci am încercat să evit asta cu alții. Dar acum am decis doar să îmi exprim cu sinceritate sentimentele. Până la urmă, sunt cine sunt. În ultima vreme am ajuns la concluzia că nu este nevoie să încerc să mă schimb și că ar trebui să îmi urmez inima.”

Han Seung Woo a susținut prima sa înâlnire solo cu fanii pe 8 februarie, iar acum se pregătește pentru revenirea de pe 9 martie a grupului său, VICTON, cu albumul mini „Continuous”.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s