L din INFINITE va suferi o transformare magică alături de Shin Ye Eun într-o nouă producție romantică

INFINITE’s L Undergoes Magical Transformation In Upcoming Romance Drama With Shin Ye Eun

Primele postere ale noului serial marca KBS 2TV, „Meow, the Secret Boy”, au fost făcute publice!

Având la bază webtoon-ul cu același nume, „Meow, the Secret Boy” este o comedie romantico-fantastică despre un motan ce se transformă într-o ființă umană dintr-un motiv misterios. L, membrul trupei INFINITE, îl va juca pe Hong Jo, motanul inimos care își ajută stăpâna singuratică să își vindece rănile emoționale, în timp ce Shin Ye Eun o va juca pe Kim Sol Ah, o femeie care deși preferă cățeii decide să adopte o pisică.

Pe 21 februarie, producția a postat un poster cu L în rolul lui Hong Jo, purtând un hanorac ce are printată imaginea sa în ipostaza de pisică și zâmbind vesel. Afișul, care este la fel de albastru ca și ochii motanului, are scris mesajul: „Prima persoană pe care mi-o amintesc.”

Acesta ridică semne de întrebare cu privire la momentul în care încep amintirile lui Hong Jo, dacă se referă la viața sa ca pisică sau ca om și, cel mai important, cine ar putea fi acea persoană.

Un alt poster al serialului îl prezintă pe Hong Jo în varianta pisicească, repetând fraza „Bun venit” în diferite limbi.

Producătorii „Meow, the Secret Boy” au spus: „Personajul lui Hong Jo este atât un motan foarte special, cât și un bărbat foarte special. Îi suntem recunoscători lui Kim Myung Soo (numele lui L) pentru că l-a portretizat pe unicul și problematicul Hong Jo într-o manieră echilibrată, oferind adâncime personajului.”

Aceștia au adăugat: „Vă rugăm să fiți entuziasmați pentru jocul actoricesc plin de pasiune al lui Kim Myung Soo în ‘Meow, the Secret Boy.’”

„Meow, the Secret Boy” va avea premiera pe 25 martie.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s