Seungri merge în armată în luna martie?

După toate probabilitățile, Seungri va începe armata luna viitoare.

Pe 21 februarie, Sports Seoul a raportat că Seungri se pregătește  să se înroleze în liniște pe 6 martie la Centrul de pregătire pentru recrutați al infanteriei. Potrivit sursei, Seungri a ales să se înroleze în armată, mai degrabă decât să continue să amâne începerea armatei, după ce a primit înștiințarea emisă de Administrația Armatei către Seungri pe 4 februarie.

În urma rapoartelor, o sursă din armată a răspuns: „Nu putem confirma stadiul procesului de înrolare al lui Seungri. Nu putem dezvălui probleme personale cu privire la serviciul militar.”

Recent, Administrația Armatei a anunțat că i-au trimis lui Seungri o notificare de începere a serviciului militar obligatoriu „în scopul impunerii în mod corect a datoriei serviciului militar, în urma încheierii investigațiilor sale.” Seungri a fost programat anterior să se înroleze ca soldat activ pentru 25 martie 2019, dar înrolarea sa a fost amânată pentru a putea participa la anchetele poliției care îl vizau.

Dacă Seungri se înrolează în martie, procesele sale vor avea loc în instanțele militare.

Pe 30 ianuarie, Seungri a fost pus sub acuzare fără reținere pentru medierea serviciilor de prostituție, jocuri de noroc și încălcarea legii privind tranzacțiile valutare.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s