Park Seo Joon și Lee Young Ae donează sume generoase orașului Daegu în lupta cu COVID-19

Park Seo Joon And Lee Young Ae Donate To Daegu As City Combats Coronavirus Outbreak

Park Seo Joon și Lee Young Ae au făcut niște donații generoase orașului Daegu, care se luptă cu epidemia de COVID-19 (noul tip de coronavirus).

În data de 22 februarie, Coreea de Sud a confirmat deja 433 de cazuri de COVID-19 și un număr significant vine anume din Daegu, guvernul coreean numind respectiva zona una care să fie tratată „cu mare atenție”.

Drept răspuns, Lee Young Ae și Park Seo Joon au făcut niște donații generoase orașului, în scopul de a ajuta conducerea cu lupta împotriva virusului.

În data de 21 februarie, reprezentanții oficiali din oraș au declarat: „Actrița Lee Young Ae a donat 50 de milioane de woni (aproximativ 41,420 de dolari) pentru a ajuta locuitorii orașului Daegu în lupta cu COVID-19”. Lee Young Ae a declarat: „Se pare că situația s-a înrăutățit în Daegu din cauza acestui virus. Familia noastră speră că localnicii vor putea depăși acest moment dificil.” 

Tot pe 22 februarie a fost confirmat că Park Seo Joon a făcut o donație orașului Daegu, reprezentanții orașului declarând: „După ce a urmărit știrile în care se spunea că Daegu nu are suficient echipament medical pentru a trata pacienții ce suferă de COVID-19, Park Seo Joon a donat 100 de milioane de woni (aproximativ 82, 850 de dolari) pentru a ajuta în procurarea echipamentului necesar.”

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s