[UPDATE] K-POP România – GIVEAWAY – un nou câștigător!

Probabil sunteți curioși de ce facem acest articol.

Însă, după ce am postat rezultatele, doar două persoane care au câștigat ne-au contactat pe pagina de facebook și am reușit să vorbim și să trimitem premiile. Am zis să așteptam o lună pentru ca ultima persoana să ne contacteze, dar nu a mai făcut asta. Așa că mai avem un album de dat :))) Pentru asta vom face din nou o extragere tot aleatorie.

PERSOANA CÂȘTIGĂTOARE:

♦ LI YUNQINGs

(din greșeală s-a pus un „s” când s-a făcut lista, dar numele sub care au fost date comentariile e LI YUNQING)

Pagina de facebook o găsiți AICI. Cei care au câștigat vor trebui să dea un mesaj pe pagina oficială de Facebook a site-ului și vom discuta acolo detaliile ce țin de livrare.

Felicitări!

 

 

Buuuuuun! Am venit cu rezultatele!

La acest giveaway s-au înscris o mulțime de persoane și am reușit să întâlnim oameni care ne urmăresc chiar de la începutul acestui site și o parte care ne-au descoperit acum. Oricum ar fi, ne-am bucurat să vă vedem astfel de activi.

Împreună cu Lucy am realizat o listă cu toate persoanele care s-au înscris, iar apoi am verificat dacă au respectat condițiile impuse pentru participare.

Cum am specificat numărul comentariilor va influența șansele de câștig [nu am luat în considerare dacă o persoană a scris două comentarii la un singur articol, s-a pus doar ca unul (ca să nu mai zic că mulți au scris particip, numele și de când urmărește pagina la fiecare articol postat pe blog =)) trebuia doar la postarea cu giveaway-ul să lăsați asta, iar la celelalte articole să comentați normal, dar le-am luat în considerare)].

S-a calculat așa – 3 comentarii – vă vom introduce numele o dată, 6 comentarii – de două ori, 9 comentarii – de trei ori, 12 comentarii – de patru ori. Tot ce a pășit 12 comentarii, am rezumat la 4 șanse de câștig. Câștigătorii au fost aleși aleatoriu prin programul Random.org.

CÂȘTIGĂTORII SUNT:

♦ LI ALEXANDRA (album EXO)

♦ LARISA ȘTEFANIA (album BTS)

♦ GABRIELA RUSU (tricou BLACKPINK)

Felicitări!

Premii pe care le-am pus la bătaie:

 

Încă o dată, echipa Kpopro vă mulțumește pentru participare și susținerea oferită până acum! Sperăm că v-a plăcut și ne dorim să rămâneți alături de noi pentru și mai multe articole noi și interesante, rubrici amuzante, melodii traduse, bârfe și de ce nu pentru și alte surprize! 🙂

5 gânduri despre “[UPDATE] K-POP România – GIVEAWAY – un nou câștigător!

  1. Felicitari castigatoarelor!:) Si eu ma uit pe acest site de 11 luni.Aici am gasit oameni cu drag de Coreea. Am vazut pe site si oameni care v-au criticat , laudat dar zic sa luati tot ce e bun de la noi cititori.Multumesc de munca care o depuneti aici, asa pot afla multe lucruri interesante fara a mai sta sa caut pe google articole in engleza. Un an nou mai bun va doresc tuturor traducatorilor, sunteti niste oameni minunati🤗

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s