GFRIEND vorbește despre schimbările din ultimul album și secretele unui grup de succes

GFRIEND Talks About Changes In Latest Album And Secrets To Group’s Success

GFRIEND a prezentat niște ținute stilate pentru revista Cosmopolitan!

Grupul feminin promovează la momentul actual cea mai nouă melodie de titlu, intitulată Crossroads și a reușit să câștige în toată cariera de până acum 64 de premii la emisiunile muzicale.

Într-un interviu ce însoțește ședința foto, membrele și-au împărtășit gândurile cu privire la cea mai recentă lansare și speranțele pentru viitor. Umji a spus despre cel mai recent mini album „Labyrinth”: „Am arătat evoluția unei fete de la debutul nostru și până acum. Acest album privește procesul acestei creșteri și surprinde momentele în care ne-a fost greu să decidem ce să facem mai departe.”

Cât despre conceptul abordat, Sowon a explicat: „Până acum am purtat doar haine mulate pentru a ne fi ușor în timpul coregrafiilor. Dar de data aceasta, am purtat jeci supradimensionate și tricouri albe, băiețești, în videoclipul muzical și pe scenă. Am încercat ceva nou atât pe plan muzical, cât și pe plan vestimentar.”

Au trecut cinci ani de la debutul GFRIEND, iar artistele au spus că secretul succesului lor este faptul că se consideră reciproc prietene și familie. Yeri a spus: „E diferit pentru fiecare, dar unele dintre noi ne știm deja de zece ani. Cel mai mult mă distrez și mă simt confortabil când suntem împreună, deci mă întreb unde aș mai putea întâlni astfel de prieteni din nou.”

GFRIEND și-a câștigat multe apelative pe durata promovărilor. Eunha a mărturisit: „Îmi place că se spune că avem melodii secundare bune. Înseamnă că toate melodiile de pe albumul nostru sunt bine și se potrivesc cu melodia de titlu.” Yuju a adăugat: „Sunt foarte multe expresii drăguțe în versurile melodiilor noastre. ‘Navillera’ a fost inclusă într-un manual școlar. În ‘Crossroads’ sunt versurile ‘Nu contează unde mă duc, se transformă în tine’. E plăcut când îl cânt, ascult sau doar citesc ca pe o propoziție.”

Agenția de care aparține GFRIEND, Source Music, a fost cumpărată de Big Hit Entertainment în iulie 2019, făcând albumul „Labyrinth” să fie prima lansare ca rezultat al colaborării celor două agenții. Umji a spus: „Oamenii care au lucrat la acest album au fost aceeași, deci nu prea am simțit diferența. Dar cred că am reușit să oferim o impresie mai bună cu ajutorul companiei și a participării entuziaste a directorului executiv Bang Shi Hyuk în producția albumului și a melodiilor.”

Când au fost întrebate despre ce așteptări cred că au oamenii de la ele, SinB a răspuns: „Am citit un comentariu care spunea că acesta este albumul care sună cel mai mult a GFRIEND. De asemenea, se spune că emoțiile compleșitoare care ne-au devenit ca o semnătură reprezintă un concept pe care doar GFRIEND îl poate duce la capăt. Cred că publicul vede cu ușurință unicitatea noastră. Vrem să arătam evoluția GFRIEND fără a dezamăgi acele așteptări.”

Interviul și pictorialul fetelor din GFRIEND pot fi găsite în numărul lunii martie al revistei Cosmopolitan.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s