EXO-L ACE continuă să ceară excluderea lui Chen din EXO

În data de 24 februarie, faimoasa coaliție de fani cunoscută drept EXO-L ACE, a lansat o a două declarație publică prin intermediul mai multor comunități online, cerând din nou excluderea lui Chen din trupa EXO, în urma veștilor cu privire la căsătoria și copilul acestuia.

În a doua declarație, fanii, care reprezintă EXO-L ACE, au declarat că nu acceptă scuzele lui Chen postate în data de 20 februarie, care ar fi „desemnat membrii oficiali ai fanclubului EXO drept o neimportantă parte terță”.

Mai mult de atât, printre cerințele fanilor din EXO-L ACE se numără și controlarea numelui și reputației EXO în motoarele de căutare ale diferitor site-uri și platforme online, asigurare promovărilor de grup, un tratament echitabil pentru membrii fanclubului oficial EXO în comparație cu membrii fancluburilor celorlalți artiști SM și la final, o declarație nouă de la SM Entertainment cu privire la viitorul trupei EXO.

sursă

12 gânduri despre „EXO-L ACE continuă să ceară excluderea lui Chen din EXO

 1. Pana acum vroiau scuze din partea lui Chen si o declaratie data de SM, au primit asta, dar nu accepta scuzele si vor alta declaratie de la SM 🤦‍♀️😂😂 cu ăștia nu o scoti la capăt. Cel mai bine nu ii bagi in seama! Si cică sunt supărați că au fost considerati neimportanti…..pai chiar sunt. Nici macar nu pot fi numiți fani, de ce ar trebui să îi asculte cineva?!

  Apreciază

 2. Chen isi face o familie ca un om normal si atatea comentari si petiti inutile.Mi se pare mie sau ei trec peste chesti mai naspa a anumitor cantareti ar nu pot trece pente faptul ca cantaretul lor preferat e fericit? Ce comici:)) chiar asa pe aia nu ii poate da nimemi afara din fandom? :))

  Apreciază

 3. Really? Fac pariu ca mai mult de jumatate din acesti „fani” care cer excluderea lui din EXO, nu au avut in viata lor un iubit/ o iubita. Lasati omu’ sa faca ce vrea cu viata lui ca pana la urma doar una are…

  Apreciat de 1 persoană

 4. In primul rand nu inteleg de ce si-a cerut scuze. Pentru ca o sa aibe un copil si o soție cu care va forma o viață fericită?
  Și in al doilea rand nu inteleg de ce „fanii ” exo nu se bucură pentru fericirea idolilor lor.

  Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s