Fanii NCTzen cer concedierea bodyguardului care a vorbit urât despre Heechan

Fanii au sărit când au văzut cum l-a tratat un bodyguard al trupei NCT pe Haechan.

Respectivul bodyguard a împărtășit la poveștile sale de pe Instagram interacțiunea avută cu Haechan. Acesta i-a trimis un mesaj idolului, dar nu a primit răspuns din partea sa, deși aparent îl citise.

Nemulțumit de situație, adică de faptul că Haechan nu i-a răspuns, acesta a zis să rezolve problema pe Instagram. El făcut capturi ferestrei de conversație cu Haechan care arată că idolul a citit mesajul său și că nu i-a răspuns. Ce i-a supărat însă pe fani și mai mult a fost faptul că garda de corp a comentat că Haechan este un “nemernic” (son of a bitch).

Fanii s-au adresat agenției SM Entertainment cu privire la comportamenul explicit și neprofesionist al bodyguardului și au cerut să îl concedieze și să își protejeze pe viitor mai bine artiștii de oameni și personaje de acest gen.

https://twitter.com/nayutasmiles/status/1231951127060631553?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1231951127060631553&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.koreaboo.com%2Fnews%2Fnctzens-demand-firing-bodyguard-cursed-nct-haechan%2F

Alți fani au făcut cercetări mai serioase și în urma lor au descoperit că bodyguard-ul nici măcar nu era angajat al SM Entertainment, ci fusese contractat prin altă companie. Iar, din acest motiv, el nu trebuia să îl contacteze direct pe Haechan, ci pe managerul său. Mai mult, l-au acuzat pe acesta că a dezvăluit programul membrilor NCT pe contul său de Instagram.

Agenția SM nu a răspuns încă la solicitările fanilor. Nu este pentru prima dată când fanii NCT se plâng de modul în care sunt tratați o parte a membrilor grupului de către personalul de la SM, cele mai multe plângeri fiind cu privire la modul în care sunt tratați membrii WayV.

 

Sursa

Un gând despre „Fanii NCTzen cer concedierea bodyguardului care a vorbit urât despre Heechan

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s