Jin din BTS vorbește despre armată

La conferința de presă BTS din Seul, Jin le-a răspuns reporterilor cum se simte față de faptul că va trebui să înceapă serviciul militar obligatoriu în acest an.
Pe 24 februarie, la mall-ul COEX din Samseong-dong, Seul, a avut loc o conferință de presă pentru lansarea albumului BTS „MAP OF THE SOUL: 7”. În timpul conferinței de presă, Jin a răspuns la o întrebare cu privire la înrolarea sa în armată.

Un reporter și-a început întrebarea cu privire la Jin spunând: „Într-un interviu recent, RM a spus: „7 este numărul membrilor BTS, numărul de ani de când formăm un grup împreună și un număr norocos.” Se pare că numărul 7 înseamnă foarte mult pentru voi.” Apoi, el a întrebat: „Dar, din păcate, nu mai rămâne mult timp pentru toți cei 7 ca grup, deoarece Jin trebuie să se înroleze în armată în curând. Ce părere aveți despre înrolarea viitoare în armată și ce putem aștepta de la BTS după ce veți începe serviciul militar?”

Jin a răspuns: „Știu că mulți sunt curioși în legătură cu asta. Dar sunt puțin prudent când vorbesc despre asta, pentru că încă nu s-a decis nimic”.

El a continuat: „Ce pot să vă spun acum este că cred că serviciul militar este datoria mea; ceva ce trebuie să fac. Sunt gata oricând să îmi servesc țara. O să-mi încep serviciul oricând țara mea îmi va spune să o fac.“

Din cauza schimbării recente din legea cu privire la serviciul militar obligatoriu, toți bărbații din Coreea de Sud născuți în 1992, inclusiv Jin, trebuie să își înceapă serviciul militar în acest an.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s