K-drama „Crash Landing on You” se bucură de succes internațional

A fost dezvăluit faptul că drama „Crash Landing on You” a avut un succes internațional incredibil!

În timp ce o mare parte a succesului K-dramei „Crash Landing on You” a fost măsurat prin prisma ratingurilor din Coreea de Sud, Studio Dragon și Netflix au confirmat recent că drama se bucură de o popularitate puternică și pe piețele internaționale. Netflix deține drepturile de distribuție internațională pentru „Crash Landing on You” și a lansat episoadele dramei în o sută nouăzeci de țări.

Deși piețele europene și japoneze au primit cel mai rapid episoadele, „Crash Landing on You”, serialul a avut cele mai bune performanțe în sud-estul Asiei, în special în Taiwan, și în  America de Sud. Cu toate acestea, interesul pentru dramă a fost ridicat în toate regiunile. Cele patru videoclipuri „Crash Landing on You” pe care Netflix le-a lansat pe rețelele de socializare, disponibile pentru publicul larg, au totalizat peste șase milioane de vizualizări la nivel internațional.

Studio Dragon a raportat, de asemenea, un interes major care s-a manifestat inclusiv prin solicitarea de a realiza interviuri, venită de la nume majore din presa de pe piața americană, precum CNN, ABC News și Forbes, dar și prin multe alte solicitări venite din alte țări. Cadrul special al dramei care traversează chiar zona demilitarizată a fost o sursă de interes major.

Netflix a văzut, de asemenea, „Crash Landing on You” ca o victorie a strategiei lor recente de conținut „Made in Korea”, care a schimbat politica, prin dobândirea drepturilor de distribuție relativ târziu în procesul de producție. Un purtător de cuvânt a declarat că Netflix speră că serialul „Crash Landing on You” va ajuta la stabilirea Netflix ca o sursă primordială pentru cei care doresc să urmărească dramele din Coreea de Sud.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s