Song Hye Kyo și modelul Shin Hyun Ji își arată prietenia online

Song Hye Kyo și modelul Shin Hyun Ji sunt prietene foarte apropiate, iar diferența de vârstă de 15 ani dintre ele nici nu se observă în ultimele poze postate.

Modelul Shin Hyun Ji a postat recent mai multe poze făcute cu prietena ei apropiată, actrița Song Hye Kyo. Sub ele, aceasta a scris mesajul: “Vei fi frumoasă întotdeauna”.

Pozele le surprind pe cele două prietene în timp ce se joacă în casă și râd. Din imagini se vede că acestea două se simt foarte bine împreună și că sunt foarte apropiate din toate punctele de vedere, purtându-se cu afecțiune una cu cealaltă.

Song Hye Kyo s-a născut în 1981 iar Shin Hyun Ji în 1996, ceea ce înseamnă că între cele două prietene este o diferență de vârstă de 15 ani, care însă nu se vede deloc în fotografiile de mai jos.

Song Hye Kyo a comentat sub postarea prietenei sale scriindu-i simplu: „Te iubesc.”

Fanii adoră prietenia lor și au comentat sub pozele lor: “Este atât de frumos să vezi prietenia lor“, “Mă întreb când au devenit atât de apropiate“ sau “Se vede că s-au distrat de minune împreună“.

Ultima apariție publică a lui Song Hye Kyo a fost la prezentarea de modă a mărcii de lux „Bottega Veneta” din Milano, Italia. Actrița a postat în 23 februarie pe contul ei de Instagram câteva fotografii cu ea de la prezentarea de modă respectivă.

 

Sursa: koreaboo

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s