BTS înregistrează un nou record: cele mai multe vânzări ale unui album în prima săptămână de la lansare din istoria topului Gaon

BTS Breaks Gaon Chart Record For 1st-Week Sales With “Map Of The Soul: 7”

Trupa BTS obține cel mai mare număr de vânzări în prima săptămână din istoria topului Gaon cu noul album!

În data de 27 februarie, Asociația de Muzică din Coreea (organizația din spatele topului Gaon) a anunțat că albumul trupei BTS, „Map of the Soul: 7”, a ajuns în fruntea topului Gaon pentru săptămâna 16-22 februarie – în ciuda faptului că a fost lansat pe 21 februarie, adică la sfârșitul săptămânii.

Asociația a declarat: „Map of the Soul: 7” de la BTS a ajuns pe prima poziție în topul săptămânal al albumelor de pe Gaon, obținând cele mai multe vânzări în prima săptămână de la lansare din istoria clasamentului.”

Cu toate că asociația nu a dezvăluit cifra exactă a vânzărilor totale ale albumului din respectiva săptămână, potrivit calculelor făcute de clasamentul Gaon, „Map of the Soul: 7” a adunat 2,667,293 de puncte numai în clasamentul săptămânal al albumelor vândute cu amănuntul.

Topul Gaon va dezvălui ulterior mai multe date despre vânzările noului album al trupei BTS, într-un clasament lunar pentru februarie.

Felicitări, BTS, pentru această performanță incredibilă!

Mai jos vedeți cine s-a situat în top 5 în fiecare dintre clasamentele Gaon din această săptămână!

Clasamentul albumelor

Lansările noi au dominat clasamentul albumelor din această săptămână: „Map of the Soul: 7” de la BTS a debutat pe prima poziție, urmat de primul album al trupei IZ*ONE, ”BLOOM*IZ (versiunea Kit a albumului „IZ*ONE” s-a clasat și el separat pe locul 5), „Dystopia: The Tree of Language” de la Dreamcatcher a debutat pe locul 3, în timp ce „#” de la LOONA a urcat pe 4.

Clasamentul digital

„I Give You My Heart” de la IU (melodie de pe coloana sonoră a dramei „Crash Landing on You”) a obținut o coroană dublă în clasamentele din această săptămână, ajungând în fruntea clasamentului digital și cel de streaming.

Any Song” de la Zico se situează pe locul 2 în clasamentul digital, urmat de „Fiesta” de la IZ*ONE. „METEOR” de la Changmo vine pe 4, „Let Us Go” de la Crush (care face parte, de asemenea, de pe coloana sonoră a dramei „Crash Landing On You”) pe 5.

Clasamentul descărcărilor

„Fiesta” de la IZ*ONE a debutat pe prima poziție în clasamentul digital din această săptămână. BTS a ocupat trei poziții în top 5 cu melodiile de pe noul album: piesa promoțională „ON” se situează pe locul 2, „Zero O’Clock” pe 4, iar „Filter” pe 5. „I Give You My Heart” de la IU a ocupat poziția cu numărul 3.

Clasamentul de streaming

„I Give You My Heart” de la IU se află pe prima poziție, urmată de „Any Song” de la Zico, „METEOR” de la Changmo, „Let Us Go” de la Crush și „Psycho” de la Red Velvet.

Clasamentul social

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s