Suga din BTS, Kim Woo Bin, Gon Yoo, Suzy, Cha Eunwoo din ASTRO și alții donează bani pentru lupta cu COVID-19

Gong Yoo, Suzy, Kim Woo Bin, Sunmi, And More Donate To Support Coronavirus Prevention

Tot mai multe celebrități fac donații generoase diferitor organizații și ONG-uri pentru a contribui la lupta cu COVID-19.

Son Ye Jin a făcut o donație generoasă pentru locuitorii orașului Daegu, în lupta cu COVID-19 (noul tip de coronavirus).

Aceasta a donat 100 de milioane de woni (aproximativ 82,453 de dolari) orașului ei natal, Daegu, pentru lupta împotriva coronavirusului. Banii vor fi folosiți pentru a ajuta locuitorii să ajungă în posesia diferitor medicamente și materiale utilizate pentru prevenirea răspândirii COVID-19.

În data de 26 februarie, și Sunmi a postat o captură de ecran cu donația făcută de aceasta – 10 milioane de woni (8,200 de dolari). Artista a scris: „Am donat prin intermediul Asociației pentru Prevenirea Dezastrelor ”Hope Bridge”. Vă rog, acordați atenție și siguranței doctorilor.”

Actorul Ahn Jae Wook a donat 200 de milioane de woni (aproximativ 16,400 de dolari) pentru Crucea Roșie din Coreea în Daegu. Acesta a spus: „Am donat cu speranța că virusul nu se va mai răspândi în Daegu. Sper că va contribui la măsurile rapide întreprinse de Crucea Roșie, pentru a oferi siguranță și liniște oamenilor îngrijorați.” Donația sa va fi utilizată pentru crearea și distribuirea proviziilor în regiunea Daegu, inclusiv produse pentru prevenirea bolilor infecțioase, precum măști și dezinfectant pentru mâini, dar și lenjerie, haine și obiecte de igienă personală pentru pacienții aflați în carantină.

Park Hae Jin a donat 500 de ochelari de protecție de unică folosință și 1000 de măști pentru angajații dramei de pe MBC, „Old School Intern”. Actorul a înregistrat anterior un video despre măsurile de siguranță ce trebuie luate pentru prevenirea COVID-10 și a donat toți banii obținuți de pe urma acestuia.

Kim Woo Bin a donat 100 de milioane de woni (aproximativ 82,000 de dolari) pentru Community Chest din Seul, bani ce vor fi utilizați pentru prevenirea coronavirusului în familiile defavorizate din punct de vedere social. Kim Woo Bin a declarat: „Am văzut recent niște știri neplăcute, unde oamenii din familii defavorizate din punct de vedere social au fost infectate cu COVID-19. Vă rog să folosiți această donație pentru persoanele care întâmpină probleme financiare și care sunt mai predispuse infectării cu coronavirus.”

Lee Si Young a adonat 10 milioane de woni pentru Fundația Beautiful, bani ce vor fi folosiți drept fond de urgență pentru mamele singure din zona Daegu.

Kim So Hyun a donat 10 milioane de woni pentru Asociația de Prevenire a Dezastrelor „Hope Belief”, iar banii vor fi utilizați pentru procurarea produselor de igienă și a dezinfectantelor de mâini.

Kim Jae Dong și organizația sa de voluntari au donat ramen și kimchi persoanelor ce întâmpină dificultăți, în urma stopării oferirii meselor gratuite. De asemenea, organizația va mai oferi și dezinfectant de mâini pentru oamenii cu dizabilități.

Kim Hye Eun a donat 50 de milioane de woni pentru ONG-ul coreean Food for the Hungry International. Donația sa va fi utilizată pentru procurarea măștilor și a obiectelor de necesitate zilnică pentru copiii din familii social vulnerabile.

Kang Ho Dong a donat 100 de milioane de woni, de asemenea, pentru copiii din familiile social vulnerabile, iar Suzy a donat 100 de milioane de woni pentru familiile defavorizate din punct de vedere social.

Joo Ji Hoon a donat 50 de milioane de woni pentru ONG-ul Good Neighbours și banii vor fi utilizați pentru procurarea diferitor materiale de prevenire a virusului. Actorul a cerut ca donația să fie folosită pentru a procura măști și dezinfectante pentru mâini ce vor fi oferite familiilor social vulnerabile.

Gong Yoo a donat 100 de milioane de woni pentru Community Chest, sub numele său real Gong Ji Chul, iar Kim Dongwan din Shinhwa a donat 10 milioane de woni pentru aceeași comunitate din Daegu.

Park Bo Young a donat 50 de milioane de woni tot pentru Community Chest, fără a-și informa agenția. Banii vor fi folosiți pentru a ajuta doctorii, bătrânii și persoanele din familiile social vulnerabile.

Kim Hye Soo a donat 100 de milioane de woni pentru Asociația de Prevenire a Dezastrelor ”Hope Bridge”, iar Cha Eunwoo din ASTRO a donat 30 de milioane de woni.

Jun Woo Sung și Hyeri din Girl’s Day au donat 100 de milioane de woni, bani ce vor fi folosiți pentru a susține copiii, bătrânii, doctorii și familiile social vulnerabile.

Suga din BTS a donat peste 100 de milioane de woni pentru orașul său natal, Daegu, ce luptă cu COVID-19.

sursă (1) (2) (3)

3 gânduri despre „Suga din BTS, Kim Woo Bin, Gon Yoo, Suzy, Cha Eunwoo din ASTRO și alții donează bani pentru lupta cu COVID-19

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s