Weki Meki vorbește despre lucratul cu jumătate de normă și apropierea din timpul celor 6 luni de pauză

Weki Meki Talks About Working Part-Time And Bonding During 6-Month Hiatus

Weki Meki împărtășește povești cu privire la revenirea sa și pauza pe care a avut-o în cadrul emisiunii radio, „Sandeul’s Starry Night”.

În timpul transmisiei de pe 27 februarie, fetele din Weki Meki au fost invitatele principale la emisiunea radio găzduită de Sandeul din B1A4.

Elly a început prin a prezenta cea mai recentă melodie de titlu, DAZZLE DAZZLE, spunând: „Este o melodie care exprimă caracterul unic, vibrant și energic al trupei Weki Meki.” Lucy a dezvăluit: „Am muncit din greu la coregrafie timp de o lună pentru a ne ieși așa cum trebuie.”

Apoi, fetele le-au ales pe Kim Doyeon și Lua ca fiind cele care învață cel mai rapid și, respectiv, cel mai greu o coregrafie. Lua a comentat: „Eu rămân nemișcată, dar toate celelalte fate se mișcă. Atunci devine jenant.”

Elly și-a vopsit părul albastru deschis pentru această revenire, spunând: „Este o coafură care a fost creată prin decolorarea părului deja decolorat. Nu voi avea ce face dacă îmi cade părul.” Lucy a adăugat: „Am avut părul negru încă de când am lansat al treilea album, dar acum am decis să îl fac blond.” De asemenea, și Choi Yoojung s-a lăudat cu părul său violet.

Atunci, Sandeul a întrebat: „Ați avut parte de o pauză de șase luni înaintea acestei reveniri. Sunt curios ce ați făcut în acest timp.” Choi Yoojung a răspuns: „Părinții mei dețin un restaurant. Mi-au spus să îi vizitez împreună cu celelalte membre, așa că am mers cu Lucy și Elly. Am fost novice de la o vârstă fragedă, așa că nu am avut parte de experiența de a lucra cu jumătate de normă. A fost prima dată când am lucrat astfel și m-am distrat de minune.” Lucy a adăugat: „Am fost recunoscătoare că am mers în timpul orelor de închidere. Ar fi trebuit să mergem când erau ocupați ca să îi ajutăm.”

Apoi membrele grupului au împărtășit: „Am mers toate într-o excursie în Gapyeong pentru a deveni mai apropiate unele de celelalte. Le-am luat cu noi și pe mame și a fost foarte plăcut.” Rina a comentat: „Am auzit că mamele s-au împrietenit și ele, deci cred că vom merge mai des.”

Vorbind cu mândrie despre talentele ei de gătit, Choi Yoojong a spus: „Am făcut caracatiță prăjită pentru colege.” Kim Doyeon a adăugat: „Și mie îmi place să gătesc, pentru că vreau să mănânc bucate delicioase chiar și atunci când este un fel de mâncare simplu.” Apoi, membrele au continuat, spunând: „În ultima vreme, mâncăm salată și bem lapte de migdale pentru a avea grijă de greutatea noastră.”

Grupul feminin a concluzionat: „Adunăm membri pentru grupul nostru oficial de fani până pe 30 aprilie. Sperăm că vor veni cât mai mulți oameni.”

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s