VERIVERY cântă OST-ul „With Us” pentru drama „Itaewon Class”

Membrii VERIVERY cântă OST-ul „With Us” pentru drama „Itaewon Class”!

Videoclipul OST-ului „With Us” îl prezintă pe eroul principal în fața greutăților pe care trebuie să le învingă. Melodia însăși e descrisă ca o piesă ce combină întunericul cu lumina, iar în versuri se vorbește despre speranța că totul va fi bine, dacă toți vor rămâne împreună, în ciuda viitorului,aparent, dificil.

Drama „Itaewon Class” este creată după o manga famioasă cu același nume și a avut premiera pe 31 ianuarie. Eroul principal este un bărbat pe nume Park Saeroyi (rol jucat de Park Seo Joon), care, după doi ani petrecuți după gratii și alți șapte ani lucrând din greu, deschide o tavernă numită Itaewon, într-un loc popular cu turiști din Seul. Subiectul dramei se bazează pe acțiunile lui zilnice în încercarea de a face afacerea lui mai profitabilă. Kim Da Mi are rolul unei absolvente de liceu, care este angajată de d-nul Park pentru a gestiona restaurantul, iar Kwon Nara joacă rolul unei lucrătoare la corporația Jangga, care este și prima dragoste a lui Park Saeroyi.

„With Us” este al doilea OST cântat de trupa novice VERIVERY pentru o dramă, primul fiind „My Beauty” pentru drama „Extraordinary You”.

sursa: kdramapal, sylmax_winter

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s