Agenția MNH Entertainment a anunțat că doi membrii din personalul lui Chungha au fost diagnosticați cu coronavirus!

Chungha’s Agency Releases Statement Revealing 2 Staff Members Tested Positive For Coronavirus + Chungha Tested Negative

Agenția lui Chungha a lansat o declarație cu privire la situația actuală, doi membri ai personalului au fost testați, iar rezultatul a ieșit pozitiv pentru coronavirus.

În data de 1 martie, MNH Entertainment a postat următoarea declarație:

Bună. Suntem MNH Entertainment.

Artista noastră, Chungha, s-a întors în data de 24 februarie din Italia. Unul dintre membrii personalului care au însoțit-o a prezentat semne de febră și a fost testat pozitiv pentru COVID-19.

Imediat după ce am aflat,  Chungha și tot personalul care a însoțit-o în călătorie a fost testat și izolat. Încă un membru al personalului a fost declarat pozitiv și în aceste momente luăm măsuri.

Pe baza rezultatelor, personalul lui Chunga, împreună cu ea, se va izola, așa cum a solicitat Centul Coreean pentru controlul și prevenirea bolilor.

Din motive de siguranță, toate activitățile programate au fost anulate și vom continua să luăm cele mai bune măsuri pentru a face față virusului. 

Mulțumim tuturor celor care lucrează din greu pentru a combate virusul și vom face tot posibilul pentru a ne proteja siguranța și sănătatea de COVID-19 „.

Sursă

2 gânduri despre “Agenția MNH Entertainment a anunțat că doi membrii din personalul lui Chungha au fost diagnosticați cu coronavirus!

  1. Așa și m-am gândit ca e vorba de angajații ei in articolul cela. Și când imi mai amintesc de incidentul cela cu ea și cu comentariul urât- Coronavirusul se mișcă. Internautul cela parcă s-ar fi uitat in viitor.😁

    Apreciază

  2. Pingback: Han Ye Seul neagă să aibă vreun simptom specific coronavirusului după întoarcerea de la Milano Fashion Week – K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s