Membrii BTS ne arată cum au filmat videoclipul pentru piesa „ON” și vorbesc despre teoriile fanilor ARMY

Watch: BTS Shows How They Filmed Their Epic “ON” MV And Talks About ARMY’s Theories

BTS a oferit fanilor o privire din spatele camerelor de filmat asupra procesului de realizare a videoclipului muzical pentru piesa „ON”!

Ultima piesă a trupei BTS  reușește să ocupe cele mai înalte locuri în clasamente. Videoclipul pentru acest cântec a fost lansat pe 28 februarie și a reușit să depășească recordurile pentru cele mai multe vizionări în timpul premierei YouTube și pentru cel mai rapid videoclip muzical care atinge 10 milioane de vizualizări. El prezintă o poveste complexă și bogată în motive similare ce pot fi întâlnite și în alte povestiri, iar fanii ARMY au împărtășit o mulțime de teorii cu privire la semnificația ascunsă a acestui videoclip.

Pe 2 martie, membrii au postat un video cu ei din spatele camerelor de filmat pentru videoclipul cinematic. Acest material îi arată pe băieți lucrând din greu și glumind pe platourile de filmare, dar și oferind fanilor câteva perspective asupra semnificațiilor scenelor și împărtășindu-și entuziasmul de a auzi teoriile cu care vor veni fanii ARMY.

Jungkook a explicat că personajul său a trăit o viață bună între patru pereți, dar a fost dat afară odată ce restul oamenilor i-au observat puterea specială și au decis că el reprezintă o forță malefică. Acesta a râs de cum echipa a trebuit să îl ajute chiar și pentru lucruri simple, cum ar fi băutul apei, cât timp mâinile sale erau legate, deși personajul său fusese alungat.

V a descris fetița care a filmat cu el ca fiind sora sa mai mică și a explicat că tatuajele temporare de pe gâtul lui sunt niște spini ascuțiți. Acesta a spus: „Când îi văd pe ARMY având teorii despre videoclipul nostru, multe dintre ele sunt mai presus de imaginația noastră. Abia aștept să văd multe teorii care vor apărea cu privire la ce semnifică asta” și a arătat către tatuajele de pe gâtul său.

Pe parcursul filmărilor sale, Jimin a spus: „Nici eu nu știu despre ce este acest videoclip. Am văzut scenariul și tot restul. De abia aștept să văd produsul final, la fel de mult ca voi.”

Când au terminat filmările, Jin a mărturisit că acesta a fost primul videoclip muzical care le-a luat mai mult de o săptămână pentru a-l filma, iar J-Hope a adăugat că este și primul videoclip pe care l-au filmat în Statele Unite ale Americii.

Mai jos puteți urmări chiar voi ce s-a întâmplat pe platourile de filmare și câteva cadre trase în timpul acestora!

Sursa: soompi

5 gânduri despre „Membrii BTS ne arată cum au filmat videoclipul pentru piesa „ON” și vorbesc despre teoriile fanilor ARMY

  1. Gaby

    Jimin is a mood 😂😂😂 : nici eu nu știu despre ce este acest videoclip. Bănuiesc ca a fost interesant sa filmeze în altă țară dar sigur le-a luat mai mult si ptr ca programul se termina la 17 pe când în Coreea filmau si noaptea

    Apreciat de 2 persoane

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s