Chung Ha vorbește despre știrile referitoare la angajații ei ce au COVID-19

În data de 2 martie, Chung Ha a discutat un pic cu fanii ei, sărbătorind cele 1000 de zile de la debutul oficial.

Anterior, mai multe surse media au dezvăluit că doi angajați, ce au mers la Săptămâna Modei de la Milano alături de Chung Ha, au fost testați pozitiv pentru COVID-19. Cu toate astea, însăți artista a avut testul negativ și aceasta și-a asigurat fanii că e acasă și e sănătoasă.

Chung Ha a spus: „Știrile spun că doi angajați au fost testați pozitiv pentru coronavirus. Am avut grijă să fiu în siguranță și izolată acasă, încă înainte de a se depista virusul la angajații mei. Sincer, deja stau acasă de ceva timp. Imediat cum am ajuns în Coreea, practic, nu am ieșit. La fel cum au spus și știrile, ceilalți angajați din echipa mea sunt sănătoși.”

Aceasta a continuat: „One a spus că printre acești doi angajați se afla și managerul meu, dar nu e adevărat. Toți managerii mei sunt sănătoși. Nu știu de ce ar scrie în știri astfel de lucruri, când deja am publicat o declarație oficială. Sincer, asta m-a întristat un pic. Serios, pot spune că m-am simțit acuzată pe nedrept și chiar rănită.”

Pe lângă asta, Chung Ha a mai clarificat încă o dată că e sănătoasă și se află acasă și că angajații ei au mare grijă de ea. Mai mult de atât, aceasta și-a asigurat fanii că niciunul dintre personalul ei nu are legătură cu cultul religios „Shincheon”, acuzat că ar fi vinovat de răspândirea virusului în țară.

Chung Ha, Minhyun din NU’EST, Song Hye Kyo, Han Ye Seul, Park Min Young, IU și mulți alții au fost la Săptămâna Modei de la Milano 2020 în Italia, ce a avut loc pe 19-24 februarie. Cazurile de coronavirus s-au răspândit rapid în Italia, fiind confirmați aproximativ 2000 de pacienți.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s