Versiunea masculină a emisiunii “Queendom” este confirmată + printre participanți se numără The Boyz, Golden Child, și altele!

Boy Group Spin-Off For “Queendom” Confirmed + Lineup Reportedly Includes The Boyz, Golden Child, And More

Se pare că Mnet se pregătește să filmeze versiunea cu grupuri de băieți a emisiunii „Queendom”, intitulată literar „Road to Kingdom”!

În data de 5 martie, platforma de știri Joy News 24 a citat mai multe surse din industrie pentru a raporta că „Road to Kingdom” va avea prima sesiune de înregistrare în a treia săptămână a lunii martie. Conform informațiilor, grupuri de băieți, inclusiv ONF, Golden Child, THE BOYZ, VERIVERY și TOO se află în discuții cu Mnet pentru a participa și concura în cadrul emisiunii.

O sursă de la Mnet a confirmat: „Prima înregistrare pentru „Road to Kingdom” va avea loc cândva în luna martie. Deoarece spectacolul implică câteva grupuri care se vor întâlni pentru prima dată cu scopul filmării primului episod, nu putem să dezvăluim participanții”.

„Queendom”, care a difuzat primul sezon toamna trecută, a prezentat câteva grupuri de fete care s-au confruntat în diferite competiții, după care și-au făcut revenirile puternice. În „Road to Kingdom”, mai multe grupuri de băieți se vor confrunta și vor lansa muzică în mod simultan.

Pe baza raportului dat de Joy News 24, grupul câștigător al emisiunii „Road to Kingdom” are ocazia să se alăture „Regatului”, care va fi următorul program de supraviețuire creat de Mnet, programat pentru a doua jumătate a anului.

Nu se știe exact și nici nu s-a luat încă o hotărâre pentru data oficială a începerii emisiunii, din cauza virusului COVID-19, care îngreunează toate situațiile colective.

Sursa

Un gând despre „Versiunea masculină a emisiunii “Queendom” este confirmată + printre participanți se numără The Boyz, Golden Child, și altele!

  1. FULLMOON

    Hmmm, m.am liniștit 😂, am crezut ca vor fi doar grupuri mai necunoscute si încăpătoare, dar din cate inteleg, cel care va câștiga, se va alătura „kingdom.ului”.
    Dacă ma înșel sper sa ma corecteze cineva.😅😊

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s