[CCC] Agenția YG le neglijează pe Jisoo și Rosé?

sandeey_ on Twitter: "ชั้นสูงมากโหจุก… "

În data de 4 martie, un utilizator al comunității online Pann a atacat compania YG pentru neglijența față de Jisoo și Rosé.

Un fan a făcut colaje prin care a demonstrat că Jennie și Lisa pot fi văzute în tot orașul Seul, în timp ce Jisoo și Rosé nu au nici-o campanie publicitară.

Is YG neglecting Jisoo and Rosé?

Jennie este model pentru branduri precum: Calvin KleinHera și Samsung, pentru a numi doar câteva. Se pare că afacerile sunt atrase de imaginea ei elegantă și cool.

Câteva dintre brandurile pentru care Lisa a fost model sunt: Samsung, AIS și Moonshot. Este cunoscută pentru popularitatea sa în Asia de Sud-Est.

Is YG neglecting Jisoo and Rosé?

Utilizatorul Pann a pus următoarea întrebare: „Dar Rosé și Jisoo? YG ar trebui să aibă grijă și de ele.”

postare originală: pann

1. [+177, -19] Dacă eram Yang Hyun Suk, o tratam mai bine pe Rosé… Este amabilă, cântă foarte bine, dansează, drăguță și are un corp frumos… I-aș fi oferit deja câteva albume solo… Chiar nu înțeleg de ce ascunde în continuare acești copii.

2. [+175, -13] YG ar trebui să lanseze solo-ul lui Rose. A trecut un an și jumătate de când solo-ul lui Jennie a fost lansat.

3. [+63, -4] YG o promovează pe Jennie foarte mult.. Dacă Lisa nu ar avea atât de mulți fani în alte țări, pariez că doar Jennie ar fi fost promovată așa-i? Serios, nu înțeleg de ce ascund față lui Jisoo și vocea lui Rose așa. Chiar nu înțeleg de ce i-au dat totul lui Jennie.

4. [+30, -4] Lisa se descurcă bine în Asia de Sud-Est, iar firmele și agenții de publicitate adoră imaginea lui Jennie. Ce vrei să spui prin „nu promovează ceilalți copii”? Există o mulțime de CF-uri cu toate 4.

5. [+30, -12] Jennie este cea mai populară în Coreea, iar Lisa este în top în Asia de Sud-Est. În timp ce celelalte două… nu prind publicul.

Ce părere aveți despre această problemă?

Sursă: (1) (2)

3 gânduri despre „[CCC] Agenția YG le neglijează pe Jisoo și Rosé?

 1. „YG o promovează pe Jennie foarte mult.. Dacă Lisa nu ar avea atât de mulți fani în alte țări, pariez că doar Jennie ar fi fost promovată așa-i? Serios, nu înțeleg de ce ascund față lui Jisoo și vocea lui Rose așa. Chiar nu înțeleg de ce i-au dat totul lui Jennie.”
  Si ce anume i-a dat?
  O promoveaza mult? In afara de cateva fanmeeting-uri pentru solo nu a promovat-o cu absolut nimic. Pana si Lisa a avut mai multe fanmeeting-uri in Thailanda decat Jennie pentru Solo.
  Cu hainele? Cele mai multe sunt din garderoba ei, si le cumpara si le primeste de la Chanel.
  Cu machiajul? Nope! Sunt foarte multe CF-uri in care zici ca nici nu are makeup. Si cand ii machiata ii pentru ca ii spune lui Maeng cum sa o faca sau si-l face singura! Tin sa mentionez ca are un makeup mai „strident” doar de cand Hera o sponsorizeasa,ca nah, trebuie sa faca reclama.
  Tot ce are Jennie, are de la ea! Nu a venit YG si a zis „astazi o machiati pe Jennie asa” si „maine o imbracati asa”.
  Sunt mai mult ca sigura ca YG nu ar refuza ca Jisoo si Rose sa fie numite ambasadoare i si sa fie sponsorizate. De ce ar face-o? Nu ar avea niciun motiv. Ba chiar ar fi in favoarea lui deoarece nu ar trebui sa mai cheltuiasca pe garderoba lor.
  Si eu astept solo-ul lui Rose. Dar ea cu gura ei a spus intr-un live ca lucreaza la el si il va lansa cand va considera ea, pentru ca vrea ca totul sa fie perfect.
  Asa ca pot ei sa lase fata in pace si sa nu o mai acuze pentru orice se intampla sub acoperisul YG?

  Apreciază

 2. Din cate stiu , cand iti alegi un model sa-ti faca reclama ..il cam alegi tu . Daca mai platesti si bine , amana evenimente pentru sedinta foto cu produsele tale . Dar daca angajatorul zice Jennie ,YG nu o poate baga pe gat pe Jisoo . Ar fi riscant pentru ca angajatorul se poate simti jignit siiii ar putea pierde oferta .

  Apreciază

 3. Comentariile sunt cringe… Jennie chiar apare peste tot in Coreea in momentul asta, si Lisa are multe proiecte de genul, dar este dupa cum primesc oferte, aici nu e vorba de YG, nu e ca si cum nu putem sa le vedem deloc pe Jisoo si Rose, mai au si ele cate ceva. Aceste persoane nici macar nu stiu despre ce vorbesc.

  Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s