Park Shin Hye ne arată cum se „pălmuiesc” actorii în producțiile TV

Watch: Park Shin Hye Demonstrates How Actors Fake-Slap Each Other On Camera With Super Junior’s Heechul

În cel mai recent episod al emisiunii „Ask Us Anything” (sau „Knowing Bros”), Park Shin Hye ne-a arătat câteva șmecherii pe care le folosesc actorii pe platourile de filmări.

Actrița a fost invitată în episodul din 7 martie, alături de Kim Sung Ryung și Jeon Jong Seo, colegii ei din noul film intitulat „Call”.

În timpul emisiunii, Park Shin Hye a vorbit despre experiența sa din timpul filmărilor „Stairway to Heaven”, clasica dramă marca SBS, unde și-a făcut debutul actoricesc în 2003. Aceasta a spus că scena în care Lee Hwi Hyang o pălmuiește a fost filmată de nenumărate ori și că a fost pălmuită de peste 30 de ori.

Park Shin Hye a explicat: „Din câte îmi aduc aminte, conform scenariului, personajul meu trebuia să fie pălmuit de vreo patru ori, dar trebuia să filmăm scena din unghiuri diferite. Chiar și acum în interviuri, Lee Hwi Hyang spune că încă îi pare rău pentru mine.”

Când a fost întrebată de Kang Ho Dong dacă se simțea prost la acel moment, actrița a răspuns: „Nu, nu aveam timp pentru astfel de gânduri. Imediat cum primeam o palmă, îmi ridicam capul și reveneam la rolul meu. Dar cred că și acea scenă îmi părea distractivă.”

Heechul din Super Junior a întrebat-o dacă acum actorii chiar se pălmuiesc când filmează scenele respective, iar Park Shin Hye a răspuns: „Acum, practic toate aceste scene nu sunt reale. Efectele audio folosite sunt uimitoare și respectivele scene pot fi editate astfel încât să pară reale. Dacă îți ridici mâna, iar actorul, ce pretinde că e pălmuit, își coboară capul în momentul potrivit, totul arată foarte convingător.”

Heechul apoi a venit în fața clasei pentru o demonstrație, iar actrița l-a învățat când să-și întoarcă capul, astfel încât să pară că a fost pălmuit. Aceasta a adăugat: „Dacă îmi dau părul în față în același timp, arată și mai convingător.”

Lee Soo Geun aștepta să aduage un efect audio la momentul potrivit, iar Pak Shin Hye și Heechul au început să joace scena în care „se ceartă”, iar ea îl pălmuiește cu toate puterea.

Vedeți mai jos momentul!

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s