Acești 2 tineri actori populari sunt prieteni buni cu Rowoon din SF9

Rowoon din SF9 nu este doar un idol, dar și un actor emergent extrem de popular, datorită rolului său din “Extraordinary You“.  Datorită acestui rol, el a primit premiul pentru Cel Mai Bun Actor Nou la 2019 MBC Drama Awards și la 32nd Grimae Awards.

Ceea ce este foarte interesant este faptul că alți 2 actori emergenți sunt prietenii lui Rowoon! Este vorba despre Ahn Hyo Seop și Lee Jae Wook.

Într-un interviu din 9 martie acordat reporterului Eun de la LIT NEWS, Ahn Hyo Seop a dezvăluit că, dintre celebrități, cel mai apropiat prieten al său este Rowoon, adăugând că relația lor de prietenie este veche (copilărie) Cei doi nu au jucat împreună până acum. Interviul său poate fi urmărit integral aici.

Ahn Hyo Seop a jucat în multe K-drame, cum ar fi  “Still 17” și “Top Management“. Primul său rol principal masculin a fost în drama “Abyss” unde a jucat cu Park Bo Young. Popularitatea lui a urcat vertiginos datorită rolului din “Dr. Romantic 2” care a avut ratinguri foarte mari.  La 17 ani, acesta a mers la JYP Entertainment ca stagiar. Din cauza înălțimii sale, a renunțat la cariera de idol. El este foarte bun prieten cu Jackson din GOT7.

În 31 decembrie 2018, la SBS Drama Awards, Ahn Hyo Seop și Rowoon au fost văzuți împreună. Rowoon a mers să îl felicite pe acesta din urmă, care a primit premiul pentru Cel Mai Bun Actor Nou după ce a  jucat în “Still 17”.

Într-un interviu postat de agenția lui  Lee Jae Wook din 18 februarie, acesta a menționat că actorul care este cel mai apropiat ca prieten al său este Rowoon. Întregul interviu poate fi urmărit aici .Cei doi actori au jucat împreună în  “Extraordinary You” și așa s-au apropiat.

 

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s