CL și sora ei o sprijină pe Dara cu ocazia debutului său în musicaluri

CL și sora sa, Harin, au susținut-o pe Dara în primul său musical!

Pe 12 martie, Dara a postat fotografii alături de ceilalți actori și membri ai staff-ului din musicalul ‘Another Oh Hae Young‘. Se pare că aceștia se bucurat împreună de o masă oferită de CL și Harin. Dara a scris în descriere: „O masă copioasă și cafea, de la surorile CL și Harin!!! Wow~~~ Minunat…!!! Sunt așa niște tsundere!!! Sunt impresionată și fericită!!! Sunt președintele fan clubului lui CL, dar astăzi, CL este președintele fan clubului Darei. A luat puiul fiert picant pe care îl iubesc. #fan de succes.” (tsundere = persoană care pare rece la exterior, însă este caldă în interior)

Mai departe a dezvăluit un banner al cărui design l-a făcut însăși CL și pe care aceasta a scris: „Către distribuția ‘Another Oh Hae Young’, vă rog să aveți grijă de Dara pentru primul său musical! CL vă susține!

Și sora lui CL, Harin, a trimis cafea pentru Dara și echipă, împreună cu bilete pe care scria: „Susțin ‘Another Oh Hae Young’. De la fanul veșnic al Darei, Harin.” Dara a scris în descrierea unei noi postări: „Când noi toți voiam să bem cafea, a sosit cafeaua de la Harin!!! Ne-am bucurat de ea~ Voi munci din greu în timpul acestei repetiții dificile!!! Chiar Harin a făcut aceste etichete pentru cafea.

„Another Oh Hae Young” va fi interpretată din 31 martie în Coreea de Sud.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s