[Random Stuff] Un bărbat a pus în cuptorul cu microunde 1,8 millioane woni pentru a dezinfecta bancnotele

Un bărbat coreean a încercat să igienizeze bancnote băgându-le la cuptorul cu microunde pentru a se feri de coronavirus.

Un bărbat identificat ca Dl. Lee a băgat la cuptorul cu microunde bancnote în valoare de 1,8 milioane woni (aproximativ 1 500 USD) pentru a le dezinfecta din pricina coronaviruslui ce se răspândește rapid, însă a rămas, din nefericire, cu doar 950 000 woni (796 UDS) după încercarea sa.

Coreenii sunt foarte stresați din cauza pandemiei actuale, mulți luând măsuri extreme pentru a se proteja, igienizând până și banii, aceștia trecând prin multe mâini străine. Dl. Lee, care trăiește în Gyeongsangbuk-do, a decis să pună 36 de bancnote a câte 50 000 woni în cuptor, dar, din nefericire pentru acesta, încercarea sa l-a făcut să piarda jumătate din bancnote.

Cazuri similare au fost semnalate și în alte părți ale țării, precum Busan, unde o persoană a decis să bage 39 de bancnote de 50 000 woni fiecare în cuptorul cu microunde.

Nu este recomandată punerea bancnotelor în cuptor, deoarece este foarte periculos și poate duce la accidente serioase. Bancnotele prezintă măsuri anti-falsificare, cum ar fi benzi metalice și holograme ce pot provoca incendii din cauza radiațiilor electromagnetice din cuptorul cu microunde.

Sursă: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s