Kwon Nara a atras din nou atenţia publicului cu frumusețea ei naturală

Internauţii sunt uimiţi de frumuseţea naturală a lui Nara, după ce au scos la lumină din nou filmările unei emisiuni tv în care aceasta a fost filmată complet fără machiaj.

Popularitatea vedetei este în creştere deoarece aceasta apare în prezent în K-drama JTBC  ‘Itaewon Class.’ De fiecare dată când faţa ei este filmată cu zoom, toată lumea remarcă cu uimire frumusețea ei, dar faţa ei nemachiată reprezintă alt motiv de admirație!

Nara a apărut la emisiunea MBC ‘I Live Alone’ în septembrie 2019, unde  arătat rutina ei de acasă şi s-a lăsat filmată fără machiaj, ba chiar a arătat cum îşi îngrijeşte tenul. Metoda ei de întreținere a frumuseții este să îşi hidrateze faţa cu şerveţele îmbibate în ceai verde, după ce s-a spălat.

După ce şi-a scos machiajul, faţa lui Nara strălucea, arătând de parcă ar fi stat sub lumina soarelui. Vedeta are o piele perfectă, dar nu o neglijează, ci o îngrijeşte cu multă atenție.

Internauţii care au reurmărit filmările au spus: „Cum poate arăta atât de frumos fără machiaj?” „Chiar o invidiez pentru pielea ei”, „A fost binecuvântată cu o piele minunată” și multe altele.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s