V din BTS lansează OST-ul ‘Sweet Night’ pentru drama ‘Itaewon Class’ și își împărtășește gândurile cu privire la acest proiect

Image result for bts v itaewon class

V din BTS lansează OST-ul în limba engleză pentru drama „Itaewon Class”!

„Itaewon Class” spune povestea lui Park Sae Roy (interpretat de Park Seo Joon), a cărui viață se întoarce cu susul în jos după ce a fost exmatriculat din școală pe motiv că a lovit un bătăuș și după ce tatăl său a murit într-un accident de mașină. Călcând pe urmele pașilor lui, Park Sae Roy își deschide un restaurant în Itaewon și, împreună cu managerul și angajații săi, ajunge la succes și noi reușite.

La începutul lunii martie a fost confirmat că V ar putea contribui la coloana muzicală a dramei cu o piesă produsă chiar de el, datorită prieteniei apropiate cu Park Seo Joon. Idolul a spus câteva cuvinte despre webtoon-ul original pe baza căruia a fost făcută drama: „Am citit webtoon-ul original pentru ‘Itaewon Class’ înainte să văd drama și îmi amintesc că mi-a plăcut, de asemenea am învățat niște lecții importante de viață.

V a adăugat: „În special personajul Park Sae Roy mi-a lăsat o impresie profundă și mi-a plăcut foarte mult de el. Așa că sunt foarte încântat că un prieten apropiat de-al meu, pe care chiar îl plac, joacă rolul lui Park Sae Roy.

În încheiere, idolul a spus despre cântec: „Sunt recunoscător că am putut să iau parte în acest proiect mare cu o piesă compusă de mine. Sper că o veți îndrăgi.

sursă 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s