Mai mulți artiști și-au anulat concertele din cauza pandemiei de COVID-19

More Artists Cancel Or Postpone Concerts Due To Coronavirus Pandemic

Mai multe concerte au fost anulate din cauza infecțiilor cu noul coronavirus (2019-nCoV).

EVERGLOW a anulat concertul de pe 15 martie, de la Teatrul Fonda din Los Angeles. În privința concertului din Jersey City, se vor lua măsuri stricte pentru prevenirea transmiterii virusului, spectatorii fiind nevoiți să își igienizeze mâinile cu dezinfectant la intrarea în sală și fiind sfătuiți să poarte măști medicinale pe tot parcursul concertului.

ph-1 și-a anunțat recent fanii că va amâna turneul “Roommate Search” din Europa, care includea inițial concerte în Amsterdam pe 18 martie, Berlin pe 20 martie, Londra pe 22 martie și Paris pe data de 23 martie.

Și ONF se află printre artiștii nevoiți să renunțe la concerte, amânând turneul european, însă, alături de știrile despre amânarea concertelor, au fost anunțate și date noi. Astfel, trupa va concerta pe 28 noiembrie în Elveția, pe 1 decembrie în Bulgaria și pe 4 decembrie în Franța.

Concertul Epik High din Los Angeles a fost, de asemenea, anulat, însă, Tablo a informat fanii că vor apărea la festivalul Coachella, care a fost amânat până în octombrie.

Eric Nam și-a anulat cele două concerte din Los Angeles, de la Regent Theatre, reprogramându-le pentru 10 și 12 septembrie.

Pe lângă toți artiștii, și membrii VAV au fost nevoiți să reprogrameze concertele din cadrul turneului ”020 Grand America Tour” din cauza coronavirusului. Concertul de pe 15 martie din San Juan a fost anulat până pe 29 aprilie, urmând ca celelalte concerte să se desfășoare până pe data de 15 mai.

Sursă: 1 / 2

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s