Noua poză a lui G-Dragon de pe Instagram face referire la droguri? + părerea internauților

G-Dragon din Big Bang a stârnit o controversă nouă, după ce a încărcat o imagine pe rețelele de socializare care ar face referire la droguri.

În data de 15 martie, el a postat mai multe poze prin intermediul contului de Instagram, iar cea care a atras atenția a fost una cu o gură deschisă care ia LSD. Nu este prima oară când vedeta este în centrul atenției pentru că ar fi postat imagini care duc cu gândul la droguri. În 2014, acesta a fost criticat după ce a postat o poză cu cuvântul Molly care se afla în interiorul unei inimi formată dintr-o pulbere albă.

LSD-ul este cunoscut și sub numele de “acid” și se vinde sub formă de capsule sau pătrățele gelatinoase. Uneori, este adăugat în hârtie absorbantă care, ulterior, este tăiată în bucăți mai mici, de forma unui timbru

G-Dragon a fost investigat în 2011 pentru consumul de marijuana. În cele din urmă, poliția a renunțat la urmărirea penală, deoarece cantitatea de marijuana din sistemul său era minimă și a fost prima dată când era prins.

https://www.instagram.com/p/B9w7Yu9nHIM/?utm_source=ig_embed

Articol: G-Dragon postează o poză care te duce cu gândul la droguri

Sursă: Top Star News via Nate

1. [+2,177, -59] Acest nemernic încă nu înțelege

2. [+1,613, -47] Dovadă că este n e b u n

3. [+1,473, -50] Ce trebuie să facem cu această c***ă care cere atenție ㅜㅜ

4. [+64, -6] Cred că și un câine ar renunța mai repede să își mănânce propriul ra*at

5. [+54, -6] Drogat, tsk tsk

6. [+53, -10] Ce încearcă să spună? Vă rog să mă arestați?

7. [+46, -4] Probabil e un mesaj de genul „puteți să mă urâți cât vreți ~ Nu-mi pasă.” Din moment ce a făcut toți banii de care are nevoie și poate acționa ca un prost, deoarece mai sunt încă o mulțime de copii fără creier care încă îl susțin. Așa cum spunea în versurile sale, există o mulțime de oameni care îl vor aplauda, chiar dacă va face caca.~

8. [+45, -3] Pariez că a consumat droguri de mai multe ori, dar a fost prins o singură dată ㅋㅋ Îmi amintește de scuza lui din trecut, când a spus că cineva de la un club i-a dat un drog și el a început să fumeze crezând că este o țigară. Atât de rușinos, este penibil ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

9. [+45, -3] ㅋㅋ Și patru dintre ei plănuiesc o revenire ㅋㅋㅋㅋㅋ Chiar mă întreb ce s-a întâmplat cu creierul oamenilor care mai susțin gunoaie ca el.

10. [+40, -3] Deoarece nu au existat niciodată consecințe legale pentru ei. Ei nu au idee cât de înfricoșătoare poate fi legea.

11. [+36, -3] Are 33 de ani și se comportă de parcă ar fi ultimul artist rămas pe pământ ㅋㅋㅋ ugh, sunt sătul de el

12. [+30, -4] El îmbătrânește, dar totuși acționează ca și cum ar fi un tâlhar de generală, tsk tsk tsk. Legea nu se poate descurca cu el, așa că el devine din ce în ce mai rău.

Sursă: (1) (2)

3 gânduri despre „Noua poză a lui G-Dragon de pe Instagram face referire la droguri? + părerea internauților

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s