Han Sung Min și Chan din A.C.E vor juca alături de Wooseok din UP10TION în drama web „Twenty-Twenty”

Han Sung Min, A.C.E’s Chan, And More To Join Kim Woo Seok In New Web Drama

Noua dramă web „Twenty-Twenty” a confirmat distribuția oficială a acesteia!

La începutul acestei luni, a fost anunțat că Wooseok din UP10TION și ex-X1 a fost confirmat pentru rolul principal într-o nouă dramă web de la Playlist Studio.

În data de 18 martie, a fost anunțat că Han Sung Min, Park Sang Nam, Chae Won Bin, Jin Ho Eun, Chan din A.C.E și Bae Hae Sun i se vor alătura acestuia.

Noua dramă va spune povestea unor tineri de 20 de ani, care încearcă să-și îndeplinească visele, trecând printre libertatea și responsabilitățile ce vin odată cu vârsta.

Ha Sung Min o va juca pe Chae Da Hee, o fată fermecătoare, care mereu se ține la distanță de restul. Odată ce devine un adult, aceasta încearcă să se distanțeze un pic de mama ei, Chae Yoon Jung (Bae Hee Sun). De asemenea, viața ei se schimbă atunci când îl întâlnește pe personajul lui Wooseok, Lee Hyun Jin.

Lee Hyun Jin este un tânăr care mereu s-a simțit singur, din moment ce părinții lui s-au axat mai mult pe carieră. Principala lui sursă de liniște a fost muzica, iar acum face parte dintr-o echipă de producători.

Colegii de școală ai lui Chae Da Hee, Jung Ha Joon și Baek Ye Eun vor fi interpretați de Park Nam Sang și Chae Won Bin. Personajul lui Chan din A.C.E este un tânăr pe nume Son Bo Hyun ce dorește să devină un rapper, în timp ce Jin Ho Eun îl va juca pe Kang Dae Geun, ce visează să devină producător de muzică.

Filmările dramei vor începe în luna aprilie, iar premiera va alea loc în iulie.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s