Au apărut noi informații în legătură cu următoarea trupă de fete de la YG Entertainment

Image result for yg entertainment

În urmă cu ceva timp au apărut informații care susțineau că agenția YG Entertainment se pregătește de debutul unei noi trupe de fete, iar la moment pune la punct mai multe detalii. Tot atunci s-a dezvăluit că apariția acesteia pe scena k-pop va avea loc în cea de-a doua parte a lui 2020.

Se spune că știrile cu privire la debut au apărut atunci când mai mulți internauții coreeni au descoperit că compania ar fi înregistrat două nume chiar la începutul acestui an, este vorba despre Baby Monsters și BAEMON.

Ei bine, acum avem informații noi!

S-a dezvăluit că următorul grup YG va avea în componență de la 6 până la 9 membre, toate cu vârste cuprinse între 15 și 20 de ani, iar printre ele se vor afla coreence, japoneze, inclusiv coreence care au locuit în străinătate o bună vreme. Câteva dintre posibilele membre le găsiți aici. De asemenea, s-a dezvăluit că trupa va avea un concept diferit de cel prezentat de BLACKPINK și 2NE1, se spune că aceasta va avea o imagine mai drăguță, mai jucăușă și mai prietenoasă.

Din păcate, aceste informații încă nu au fost confirmate în mod oficial, totul rămânând la nivel de zvon.

sursa: ygmassmedia

6 gânduri despre „Au apărut noi informații în legătură cu următoarea trupă de fete de la YG Entertainment

 1. hyunamyou

  Mai draguta? Daca e adevarat, as fi surprinsa, mi se pare ca YG este o companie cunoscuta pentru un stil, exista o vorba faimoasa printre oameni „El/ea este asa YG,” acum nu zic ca Teddy ar trebui sa ocupe de productie mereu, dar ar fi pacat sa dispara trasatura principala YG. In acelasi timp, e normal ca lucrurile sa se schimbe si poate o sa fie bine

  Apreciază

  Răspunde
   1. hyunamyou

    Mda, pare tot in stilul YG(desi nu mi se par atat de speciale, dar na, sunt tot stagiare deocamdata, asa ca vorbesc prea devreme), cu toate astea, sa vedem.
    Si e sigur ca ele o sa fie in noul grup? Adica si Blackpink trebuia sa aiba mai multi membri, la YG chiar nu prea se stie.

    Apreciază

    Răspunde
    1. susodoi 🌼

     De cele două, Vicky si Jane, se știe sigur. De celelalte fete de mai sus din articol, nu se știe sigur. Sunt momentan doar presupuneri si zvonuri. Vicky si Jane sunt in Baby Monster, deoarece in emisiune asa se prezintă (cum că ele sunt din Baby Monster). Plus că YG le-a trecut trupa Baby Monster la taguri la cele două concurente.

     Apreciază

     Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s