Seungri a fost văzut într-un club, cu o femeie superbă, înainte de a se înrola în armată

Un canal de YouTube numit ‘Hookers‘ a încărcat recent un videoclip intitulat „Adevărul din spatele agenției YGE spus de un fost angajat YG” (“The Truth Behind YG Told by a Former YG Employee“).

Videoclipul prezintă un interviu cu un bărbat pe nume Dl. A, care a susținut că a lucrat la YG „precum un câine” timp de 2 ani: „Am lucrat precum un câine la YG timp de 2 ani. Nici măcar nu mă gândesc să mai lucrez în industria divertismentului.”

În timp ce vorbea despre construcția noii clădiri YG, Dl. A a surprins telespectatorii dezvăluind că recent l-a văzut pe Seungri într-un club: „Pe la mijlocul lunii februarie, m-am dus într-un club din Sinsa-dong, Gangnam și acolo l-am văzut pe Seungri. Am fost foarte surprins, deoarece am crezut că va fi acasă.”

După ce a explicat că este 100% sigur că era Seungri și că facea afaceri, ca de obicei, a descris cu cine era: „Cu siguranță a fost el. Era o zi din timpul săptămânii, așa că nu erau mulți oameni acolo. S-a îngrășat mult. Dar el era acolo cu o femeie care părea din Europa. Se distra cu o femeie cu adevărat frumoasă. Foarte frumoasă.”

Din cauza acestei dezvăluiri, Dl. A a avut, o poziție neutră în scandalul lui Seungri, exprimând că nu este sigur dacă Seungri a comis vreo infracțiune, el fiind pur și simplu un om de afaceri înnăscut: „Nu știu dacă vreunul din acele scandaluri este adevărat, dar ceea ce știu sigur e că este 100% un om de afaceri.

Seungri a fost acuzat pentru jocuri de noroc, încălcarea Legii privind tranzacțiile valutare, achiziționarea de servicii de prostituție, medierea serviciilor de prostituție, încălcarea Legii privind salubrizarea alimentelor, delapidarea etc., iar mandatele de arestare împotriva lui au fost respinse. În urma înrolării sale în armată în data de 9 martie, fostul membru Big Bang urmează să-și continue procesele la tribunalele militare.

Mai jos aveți întregul clip:

Sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s