[Video] Un clip de la PENTAGON strânge 180 de milioane de vizionări pe Youtube + altele

Imagini pentru pentagon shine gif

Mai jos, am pregătit 10 videoclipuri coreene care au reuşit să strângă vizionări impresionante de la lansare. Să vedem care sunt acestea.

Videoclipul mega-hitului „Any Song” de la Zico din Block B a ajuns a 10 milioane de urmăriri. Artistul a lansat piesa în ianuarie 2020.

Clipul melodiei „Star” (OST-ul dramei „Memories of the Alhambra”) a adunat 10 milioane de Youtube. Piesa este cântată de Loco şi U Seung Eun, fiind lansată pe 8 decembrie 2018.

MV-ul cântecului „Deja Vu” de la Dreamcatcher a trecut pragul de 10 milioane de vizualizări pe marea platformă de muzică. Fetele au revenit cu această piesă pe 18 septembrie 2019.

Clipul melodiei „Spark” de la Taeyeon din Girls’ Generation a strâns peste 20 de milioane de vizionări pe Youtube. Liderul celebrei trupe de la SM Entertainment a lansat această melodie pe data de 28 octombrie 2019.

Coregrafia piesei „Boy With Luv” de la BTS a trecut de 50 milioane de vizionări pe Youtube. Celebrul grup a dezvăluit clipul pe data de 21 aprilie 2019.

MV-ul pentru melodia japoneză „For You” de la celebrul grup BTS a ajuns la 60 de milioane de vizionări. Trupa de la Big Hit a publicat clipul pe 4 iunie 2015.

Clipul cântecului „You Calling My Name” de la GOT7 a trecut pragul de 70 milioane de urmăriri pe Youtube. Băieţii de la JYP Entertainment au lansat piesa pe 4 noiembrie 2019.

Videoclipul oficial al melodiei „ON” de la BTS a ajuns la 95 de milioane de urmăriri pe Youtube. Băieţii au lansat clipul pe data de 27 februarie.

Clipul hitului „Gashina” de la Sunmi depășește 120 de milioane de vizualizări pe Youtube. Artista solo a dezvăluit clipul pe data de 22 august 2017.

MV-ul piesei „Shine” de la PENTAGON a adunat 180 de milioane de vizionări. Băieţii de la CUBE Entertainment au revenit cu acest hit pe 2 aprilie 2018.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s